Nové internetové stránky Mirka

7. dubna 2014, 11:32

Finská společnost Mirka, která je v České a Slovenské republice výhradně zastoupena společností Servind, patří k předním dodavatelům brusiva na světě. Může se pochlubit dlouhou tradicí sahající až do roku 1943. Díky inovativnímu programu výzkumu a vývoje se stala specialistou na flexibilní brusiva, stejně tak na revoluční patentovaná brusiva, díky kterým si může zákazník dopřát skutečně bezprašný proces úpravy povrchu. V širokém portfoliu mají své pevné místo moderní systémy leštění a příslušenství. V poslední době se společnost úspěšně etablovala v oblasti strojků, jako jsou pneumatické či elektrické brusky, leštičky a vysavače.

V rámci dalšího posílení marketingových a prodejních aktivit v České republice spouští společnost Servind k 1. dubnu 2014 nové internetové stránky Mirka. „Cílem nových stránek vycházejících z globálního konceptu společnosti Mirka je poskytnutí přehledných informací o kompletním sortimentu produktů Mirka. Čeští návštěvníci webu tak nyní mají možnost čerpat totožné informace a ve stejném prostředí jako návštěvníci webu ve Finsku, Německu, Rusku, Mexiku, Singapuru nebo třeba v Japonsku a dalších zemích.“, říká Tomáš Cafourek, marketingový manažer společnosti. On-line informace ze světa Mirka najdete na doméně www.brusivomirka.cz. „Již nyní pracujeme na dalším rozšíření funkcionalit webu. V sekci Aplikace a použití brzy najdete doporučené pracovní postupy a videa pro efektivní a komfortní práci se špičkovými produkty.“, dodává Tomáš Cafourek.

Mirka je celosvětově rozrůstající se společností a řadí se k největším světovým výrobcům brusiva s 15 dceřinými společnostmi v Evropě, Severní a Jižní Americe a v Asii. Více než 90% produktů společnosti je vyváženo a prodává se ve více než 80 zemích světa.

Související články

Společnost Mirka oslavila 70. výročí
Společnost Mirka oslavila 70. výročí

Finská společnost Mirka, která je v České a Slovenské republice výhradně zastupována společností Servind, oslavila 70. výročí svého založení. Založena byla v Helsinkách 8. prosince 1943. Během druhé světové války situovala společnost Mirka svou první továrnu do pronajatých prostor v Helsinkách. V roce 1962 se majitelé rozhodli přestěhovat firmu do města Ostrobotnia v západním Finsku. […]

Servind: Renovace světlometů
Servind: Renovace světlometů

S přicházejícím jarem a startem motoristické sezóny přichází společnost Servind se sadou pro renovaci světlometů. Čelní světlomety jsou při každodenním provozu extrémně namáhány. Po několika letech jsou na nich zřetelně znatelné škrábance, mechanická poškození od odletujících kamínků a celkově stárnou, což se projevuje zmatněním či tzv. mlhovým efektem. To má vliv nejenom na estetický aspekt, […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!