3M ve své jarní kampani přináší inspiraci do autolakoven a autoservisů po celé ČR

9. června 2014, 14:41

Nástup jara představuje pro autolakovny jedno z nejčilejších období roku. Zákazníci chtějí být na sezonu připraveni a zbavují jejich vozy známek poškození a opotřebení v zimním provozu. Divize Autoopravárenství společnosti 3M Česko, která je tradičním dodavatelem spotřebního materiálu pro lakovny, proto přichází s jarní kampaní „Inspirujte se“, určenou pro lakovny a autoservisy.

Základem kampaně realizované ve spolupráci s distributory 3M je kuponová knížka s pestrou nabídkou spotřebního materiálu, zvýhodnění a profesionálního poradenství 3M. Kampaň „Inspirujte se“ nabízí výkonné materiály 3M pro broušení a leštění; lešticí sady; osobní ochranné pracovní prostředky pro pracovníky v lakovnách a revoluční systém přípravu a stříkání barev 3M™ PPS™. Nabídku doplňují množstevní zvýhodnění, soutěž pro zákazníky a možnost technické konzultace přímo u zákazníka.

"Prostřednictvím kampaně ‘Inspirujte se‘ chceme zákazníkům zajistit přístup k nejnovějším technologiím a trendům, které 3M jako lídr v inovacích přináší. Lakovny a servisy tak lépe obstojí v konkurenčním boji, protože svým zákazníkům budou moci nabídnout extra služby a budou pracovat velmi efektivně", shrnul význam kampaně Aleš Zenkl, ředitel divize Autoopravárenství 3M Česko.

3M v rámci jarní kampaně „Inspirujte se“ nabízí lakovnám a servisům službu mobilního Předváděcího a konzultačního centra. Technický poradce 3M tak může přímo na místě představit aplikaci výrobků 3M v prostředí reálného provozu, a současně na míru vypočítat úspory, kterých může provoz lakovny dosáhnout při využití systémů společností 3M. Kampaň trvá do 30. června 2014.

Tisková zpráva 3M Česká republika

Související články

3M ve své jarní kampani představuje nepřekonatelně silné spojení s využitím VHB pásky
3M ve své jarní kampani představuje nepřekonatelně silné spojení s využitím VHB pásky

VHB™ pásky jsou z 100% tvořeny našlehaným akrylovým lepidlem, jedná se o technologii vyvinutou a patentovanou společností 3M. Poskytují velmi silný spoj, v jednom kroku lepí i těsní. Nahrazují klasické formy upevňování jako šroubování, svařování, nýtování, lepení tekutými lepidly. „Globálním megatrendem je snižování váhy výrobků. Lepení a zvláště VHB pásky jsou technologií, která pomáhá firmám […]

3M – Více než 100 let inovací
3M – Více než 100 let inovací

Aby mohla společnost 3M tvořit budoucnost přesně takovou, jakou ji zákazníci potřebují mít, investuje ročně až 1,7 miliardy USD do vývoje a výzkumu nových výrobků. Interaction je dlouholetým partnerem 3M a zároveň největším distributorem v oblasti 3M Česko Automotive. Společnými silami se snaží ulehčovat Vám každodenní činnosti v pracovním životě.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!