MOGUL bavil návštěvníky Tuning Motor Party ve Vyškově

17. července 2014, 12:24

Již po dvaadvacáté se ve Vyškově uskutečnila slavná Tuning Motor Party. Mogul tým u toho samozřejmě nesměl chybět.

Léto je v plném proudu a s ním spousta skvělých akcí. Mezi takové patří i legendární Tuning Motor Party, která se každoročně koná ve Vyškově. Ani letošní rok nebyl výjimkou a druhý červencový víkend se uskutečnila již po dvaadvacáté. Mogul samozřejmě musel být u toho. A kde je Mogul, tam to maže, totiž jede a lidi se baví.

Na letošní ročník Tuning Motor Party dorazil tým Mogulu s velkou parádou, tedy lépe řečeno se soutěžními disciplínami a spoustou “vytuněných" dárků. Vše podstatné se odehrávalo kolem “mogu-lího” stanu za asistence krásných hostesek. Kdo přišel, mohl si vyzkoušet práci techniků v Pit Stopu Formule 1 a na čas měnit pneumatiky závodního stroje. Rekord střídal rekord, ale jen jeden závodník prolomil magickou hranici a výměnu kola zvládl za sedm sekund.

Další vytuněná soutěž nesla název Namazaná dráha a jak název napovídá, nuda se rozhodně ne-konala. Soutěžící si museli nasadit brýle simulující až 3,2 promile alkoholu v krvi a vydat se na pře-kážkovou dráhu. Slalom mezi sudy, přechod přes lávku, zdolání plotu a finální trefa klíčků do zámku zapalování auta jsou překážky, které závodníci museli na zábavné cestě za výhrami překonávat.

Na nejlepší borce čekaly dobře husté odměny – trička z limitované edice Mogul s motivem motoru v láhvi, magnetické otvíráky nebo speciální Mogul energy drinky. Hlavně posilující nápoje přišly po tak vyčerpávajícím výkonu vhod. Ani děti nepřišly zkrátka a tak byli všichni nadmíru spokojení. Ceny útěchy čekaly na ty, kterým se v soutěžení zrovna nedařilo – samolepky, lízátka nebo magnety Pa-ramo ze speciální edice vyrobené ke 125. výročí pardubické rafinérie.

Všichni si užívali soutěže, odměny a vůbec skvělou náladu, která po celou dobu panovala. O úspě-chu Mogulu svědčil fakt, že i po skončení soutěží chodili návštěvníci za hosteskami s dotazy: “Kde budete příště?” Odpověď zní: „Již tento víkend v Pardubicích na tuningovém srazu RelaxMeeting“.

Související články

Mistrovství světa MOGUL Supermoto v Sosnové diváky bavilo
Mistrovství světa MOGUL Supermoto v Sosnové diváky bavilo

Diváci, kteří o víkendu 14.-15.6.2014 dorazili do Sosnové na MS MOGUL Supermoto, si užili pořádnou dávku sportovního adrenalinu. Krásné slunečné počasí, kdy oblohu jen na pár okamžiků zahalil nějaký ten mráček, a teploty lehce přes dvacet stupňů celsia, to je ideální počasí ke sledování motocyklových závodů. Diváci, kteří dorazili do Global Asisstance Racing Arény v […]

Paramo slaví 125 let od založení společnosti
Paramo slaví 125 let od založení společnosti

Společnost Paramo si letos připomíná významné výročí svého vzniku. Historie pardubické rafinerie se totiž začala psát v roce 1889, kdy David Fanto v Pardubicích založil závod na destilaci a následnou rafinaci petroleje z ropy. Dnes po 125 letech fungování společnost Paramo patří mezi největší tuzemské producenty rafinérských výrobků, jako jsou mazací a procesní oleje nebo […]

Relaxování na namazané dráze s MOGULem
Relaxování na namazané dráze s MOGULem

Letos se doslova roztrhl pytel s motoristickými srazy. Pardubický RelaxMeeting patřil mezi ty, které rozhodně stálo za to navštívit. Volný čas a chvíle odpočinku tráví každý po svém. Milovníci koupání a opalování vyrazí k vodě, fanoušci cyklistiky osedlají své stroje a rozjedou se do přírody objevovat nové cyklotrasy. Komu voní benzín, miluje silná auta nebo […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!