Relaxování na namazané dráze s MOGULem

6. srpna 2014, 15:29

Letos se doslova roztrhl pytel s motoristickými srazy. Pardubický RelaxMeeting patřil mezi ty, které rozhodně stálo za to navštívit.

Volný čas a chvíle odpočinku tráví každý po svém. Milovníci koupání a opalování vyrazí k vodě, fanoušci cyklistiky osedlají své stroje a rozjedou se do přírody objevovat nové cyklotrasy. Komu voní benzín, miluje silná auta nebo motorky a zajímá ho tuning, vyrazí na motoristický sraz. A že se jich letos koná víc než dost! Pardubický RelaxMeeting patřil mezi ty, které rozhodně stálo za to navštívit.

V orientační mapě akce samozřejmě stan s nápisem Mogul. Dobře hustý nesměl chybět. A s ním vychytané atrakce a hlavně spousta zábavy. I když byl “mogulí stan” umístěn trochu bokem od hlavního dění, lidé si ho přesto našli. Kdo ví, proč se soutěží zúčastňovali většinou pánové. Dámy se místo toho zhostily role diváků a buď si soutěžící fotily a nahrávaly, nebo svým drahým polovičkám hlasitě fandily.

Z našich atrakcí měla největší úspěch Namazaná dráha. Soutěžící si nasadili brýle, které simulují opilost (více jak 2 promile) a vyrazili zdolávat překážky typu přechod přes lávku, lezení přes plot nebo trefování se klíčkem do zapalování auta. “Namazanka” byla umístěna tak, aby “opilí řidiči” neohrozili kolemjdoucí, kdyby se náhodou vychýlili z dráhy. Mezi největší borce, i když ne vzrůstem, patřil nejmladší závodník ve věku 7 let.

Svoje fanoušky si ovšem našel i Pit Stop. Bylo zajímavé sledovat, jak se každý závodník popasoval s rolí technika v depu Formule 1 a jak rychle dokázal vyměnit pneumatiku. Víkendový rekord byl 7,6 sekund. Odměny tradičně stály za to – dobře hustá trika, kšiltovky a energy drinky Mogul v parádním grafickém provedení. Dostat jednu z těchto cen z rukou krásné hostesky patřilo ke zlatým hřebům celého víkendu. Někdo odpočívá u vody, jiný zase na kole. Pardubický RelaxMeeting ukázal, jak odpočívají fanoušci motorismu – dobře hustě.  

Související články

MOGUL bavil návštěvníky Tuning Motor Party ve Vyškově
MOGUL bavil návštěvníky Tuning Motor Party ve Vyškově

Již po dvaadvacáté se ve Vyškově uskutečnila slavná Tuning Motor Party. Mogul tým u toho samozřejmě nesměl chybět. Léto je v plném proudu a s ním spousta skvělých akcí. Mezi takové patří i legendární Tuning Motor Party, která se každoročně koná ve Vyškově. Ani letošní rok nebyl výjimkou a druhý červencový víkend se uskutečnila již […]

Skvěle namazaná akce s názvem Mogul Day
Skvěle namazaná akce s názvem Mogul Day

Již 125 let na českém trhu. Toto výročí v letošním roce oslavila společnost Paramo. V rámci oslav tohoto historického milníku proběhla na Autodromu Sosnová u České Lípy motoristická událost letošního podzimu – Mogul Day 2014. Svátek všech motoristů vypukl poslední zářijový pátek a sobotu v deset hodin dopoledne. Před startem motoristických aktivit se všichni účastnící […]

Kamiony, motorky a auta na MOGUL Dakar Setkání v Sosnové
Kamiony, motorky a auta na MOGUL Dakar Setkání v Sosnové

Dakarští závodníci a jejich technika si dali v neděli 27. března dostaveníčko na autodromu v Sosnové u České Lípy na MOGUL Dakar Setkání. Již druhý ročník této akce nabídl divákům zajímavou techniku a jezdce, které v akci nemohou vidět nikde jinde v České republice. Ve velké sestavě se v Sosnové představil roudnický Tatra Buggyra Racing […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!