Neustálá technická podpora od KYB

20. května 2019, 8:57

Současný trh servisu moderních vozidel se vyvíjí tak dynamicky, že bez možnosti neustálého vzdělávání pracovníků na něm snad ani nelze úspěšně podnikat. Společnost KYB proto nabízí pro distributory a jejich zákazníky několik nástrojů technické podpory, které jim v tomto konkurenčním prostředí mohou pomoci.

KYB SUSPENSION SOLUTIONS

KYB už několik let rozvíjí program technické podpory – KYB Suspension Solutions, který má za účel předávat potřebné informace a zajišťovat profesionální podporu pro zákazníky. Je určený pro servisy a distributory, nabízí různorodé nástroje nápomocné během prodeje, montáže a opravy součástí systému odpružení vozidla. Jeho předností je bezplatný přístup k informacím usnadňujícím práci a prohlubujícím nezbytné znalosti.

WWW stránky KYB Suspension Solutions - Zóna podpory

Nástroje technické podpory firmy KYB:

1. PRODUKTOVO-TECHNICKÁ ŠKOLENÍ
Jedním z důležitých nástrojů technické podpory KYB jsou školení. Nabídka KYB zahrnuje technická školení pro autoservisy, distributory dílů ale i technické školy vše dle jejich požadavků.

2. INSTRUKTÁŽNÍ VIDEA KYB
Představují postup správné montáže tlumičů, pružin zavěšení a montážních sad ve vozidlech, v nichž je výměna komplikovanější. Technické oddělení KYB už zpracovalo více než 130 instruktážních videí. Jsou dostupné na webových stránkách KYB Europe: www.kyb-europe.com a na oficiálním YouTube kanálu: https://www.youtube.com/KYBEurope. Jen pro zajímavost, montážní videa KYB již shlédlo více jak 4 miliony diváků!

3. FOTOGRAFIE PRODUKTŮ 360°
Prohlížejícímu umožňují podrobné prohlédnutí výrobku ze každé strany, díky možnosti zvětšení umožňuje prohlédnout si zblízka zajímavé detaily. 3D fotografie jsou užitečné při ověřování správnosti daného dílu, např. jestli jsou držáky připevnění na správném místě. Fotografie jsou dostupné na webových stránkách KYB Europe: http://kyb-europe.com/ceska-republika/360-zona/.

4. MONTÁŽNÍ NÁVODY KYB
Mechanikovi umožňuje přístup k technickým informacím ukazujícím příslušnou položku vyměněných součástí během postupu montáže tlumiče. Přístup k montážním návodům lze získat prostřednictvím oficiálních webových stránek KYB Europe http://kyb-europe.com/ceska-republika/zona-podpory/ nebo KYB QR kódů, které se nacházejí na obalech výrobků.

Montážní návody a videa KYB

5. TECHNICKÉ ZPRAVODAJE KYB
Popisují případy, kdy se vyskytuje zvýšené riziko učinění chyby během provádění oprav nebo výběru a identifikace dílů vyžadujících věnování obzvláštní pozornosti.
http://kyb-europe.com/ceska-republika/technicke-bulletiny/

6. ON-LINE KATALOG KYB
Umožňuje správnou identifikaci a výběr náhradních dílů, což tvoří základ profesionální opravy. Je propojený s databází TecDoc, díky tomu začíná být výběr všech prvků, které tvoří součást systému tlumení a zavěšení, rychlý a snadný. Je dostupný na webových stránkách KYB: http://kyb-europe.com/ceska-republika/katalog/, na nichž se navíc vyskytuje možnost stáhnout si katalog výrobků v PDF verzi.

7. KYB QR kódy
Jejich prostřednictvím lze získat snadný a rychlý přístup k instruktážním videím, montážním návodům a tipům z oblasti vizuálního hodnocení nebo příznaků poškození tlumiče. Pravidlo používání KYB QR kódů je velmi jednoduché. Stačí naskenovat kód z obalu výrobku s pomocí příslušné aplikace, abyste mohli využít v něm ukryté údaje. Je však nutné upozornit, že aktivní jsou jen KYB QR kódy se symbolem klíče.

8. VIRTUÁLNÍ REALITA
Nejnovější projekt KYB Suspension Solutions se týká podpory autoservisů v podobě nástroje umožňujícího přesvědčit zákazníky, jak velký vliv na pohodlí a bezpečnost jízdy mají tlumiče. Prostřednictvím VR brýlí virtuální reality může mechanik ukázat zákazníkovi video představující test opotřebených a nových tlumičů. Video velmi inovativně a příznivě pomáhá zákazníkům uvědomit si, jak důležité jsou pro bezpečnost a jízdní komfort tlumiče a jak velké riziko se pojí s jízdou s nesprávným zavěšením: http://kyb-europe.com/ceska-republika/vr/.

9. MOBILNÍ APLIKACE KYB
Aplikace vznikla s ohledem na podporu každodenní práce mechaniků a servisů. Měla by sloužit k podpoře komunikace mezi automechanikem (servisem) a zákazníkem. Je dostupná k bezplatnému stažení z obchodu App Store a Google Play. http://kyb-europe.com/ceska-republika/app/.

10. NOVÉ WEBOVÉ STRÁNKY
KYB Europe uvedlo novou verzi webových stránek: www.kyb-europe.com. Obnovené stránky byly navrženy tak, aby návštěvníkům usnadnily vyhledávání jednotlivých informací. Společně se zlepšením funkčnosti je další předností stránek přátelský formát a optimalizace pro mobilní zařízení.

Nové webové stránky KYB

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!