Banner Batterien – Volkswagen: nová velká zakázka na baterie EFB

9. října 2014, 9:51

Vysoká kvalita výrobků společnosti Banner Batterien je velmi žádaná. Rakouský specialista na startovací baterie nyní získal od koncernu Volkswagen novou velkou zakázku na baterie stop/start.

Na „zelenou“ technologii baterií značky Banner sází stále více renomovaných automobilek. Aktuálně získal rakouský specialista na startovací baterie od koncernu Volkswagen velkou zakázku na dodávky baterií EFB (Enhanced Flooded Battery) pro systémy stop/start. Zdeněk Ráž, vedoucí prodeje společnosti Banner Batterien pro ČR a SR, k tomu uvádí: „Koncern Volkswagen si je vědom vysoké kvality našich výrobků a servisu i našeho inovativního pří-stupu již dlouhá léta. Vedoucí pracovníci koncernu VW oceňují také naši vysokou flexibilitu a vynikající dodavatelské vztahy. Nejnovější velká zakázka z Wolfsburgu znovu potvrzuje správnost naší strategie.“ Zakázka, jejímž předpokladem je finální technické schválení, se týká let 2015 až 2018. V rámci čtyřleté smlouvy dodá společnost Banner Batterien v prvním roce 150.000 kusů v celkové hodnotě cca 6,5 milionů euro. Pro další roky se otvírá možnost výrazného navýšení. Konkrétně se budou dodávky vztahovat na výkonnostní kategorii 69 Ah pro vozidla Blue Motion se systémem stop/start, a to pro továrny Volkswagen ve Wolfsburgu, Pamploně (Španělsko) a Palmele (Portugalsko), dále pro závod Audi v Györu (Maďarsko) a závod Seat v Martorellu (Španělsko).

Společnost Banner Batterien ve zkratce
Společnost Banner GmbH je inovativní, expandující výrobce kvalitních startovacích baterií. Od roku 1937 vyrábí tento podnik se sídlem v rakouském Leondingu baterie pro všechny typy vozidel. Rodinná firma pod vedením Andrease Bawarta a Mag. Thomase Bawarta má po celé Evropě na 770 zaměstnanců. Společnost Banner Batterien vyrobí a prodá ročně více než 3,7 milionu startovacích baterií, čímž se řadí mezi nejtradičnější, nejzkušenější a nejvýznamnější značky v oblasti výroby akumulátorů. Baterie Banner nacházejí uplatnění jako originální výbava v mnoha modelech značek Aston Martin, Audi, BMW, Bomag, Caterham, Caterpillar, Jungheinrich, Kässbohrer, Knaus Tabbert, Liebherr, Morgan, Mercedes, Mitsubishi, Porsche, Rammax, Škoda, Volvo či VW. V Rakousku, Německu, Švýcarsku, Francii, Nizozemsku, Velké Británii, Dánsku, Polsku, České republice, na Slovensku, v Maďarsku, Rusku, Rumunsku, Bulharsku a Turecku pečujeme o své prodejce prostřednictvím vlastních distribuč-ních společností s celkem 28 pobočkami. Ve více než 50 dalších zemí Evropy, Afriky a Asie jsou výrobky prodávány prostřednictvím přímých dovozců. Inovativní technologie a vynikající kvalita podtr-hují mezinárodní renomé špičkových výrobků „se silou buvola“, který zdobí také logo společnosti Banner.

Další informace získáte na www.bannerbatterien.com

Tisková zpráva Banner Baterie ČR, s.r.o.

Související články

Nabíječka Banner Accucharger získala v testu společnosti GTÜ hodnocení „Doporučujeme“
Nabíječka Banner Accucharger získala v testu společnosti GTÜ hodnocení „Doporučujeme“

Skvělý start pro novou nabíječku Banner Accucharger: Společnost GTÜ Deutschland udělila výrobku Banner Accucharger 3A v nejnovějším srovnávacím testu nabíječek hodnocení „Doporučujeme“. Nabíječka společnosti Banner Batterien uvedená na trh na podzim 2015 obsadila mezi osmi testovanými přístroji hned při své premiéře třetí místo. Ve srovnávacím testu společnosti GTÜ Deutschland GmbH přesvědčila nabíječka Banner Accucharger 3A […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!