Máte na to? Pokořte tmu se světlomety Hella!

10. listopadu 2014, 19:44

Tak zní heslo nové mezinárodní soutěže o ceny pořádané společností HELLA. Skalní příznivci offroadu v ní soutěží o tři páry nových přídavných světlometů HELLA Luminator Compact LED pro svůj offroad.

Co mají účastníci soutěže za úkol? To jim prozradí naše akční upoutávka.

Vzkaz je ale naprosto jednoznačný: Bez tun špíny a pořádného rámusu není offroadu!

Jasně najevo to dává upoutávka na soutěž:

 

Účastníci, kteří si chtějí zajistit šanci na výhru celkem tří dvojic přídavných světlometů Luminator Compact LED, musejí na videu vlastní výroby dokázat, že jsou skalními příznivci offroadu.
    • Kdo jsi?
    • Čím jezdíš?
    • Máš na to?

Tak zní hlavní otázky, které by měli účastníci svým videem zodpovědět.

Ze zaslaných videí vybere porota společnosti HELLA desítku nejlepších. Tato videa se pak utkají v hlasování na Facebooku.

Soutěž běží v pěti různých státech. Patří mezi ně Česká republika, Maďarsko, Německo, Nizozemsko a Norsko.

Další informace o soutěži najdete na oficiálních facebookových stránkách společnosti HELLA www.facebook.com/hella.czech a na adrese https://luminator.hella.com.

Související články

HELLA bude veřejně obchodovanou společností
HELLA bude veřejně obchodovanou společností

HELLA KGaA Hueck & Co., přední světový dodavatel světelné techniky a elektroniky pro automobilový průmysl a klíčový partner evropského trhu náhradních dílů bude veřejně obchodovanou společností. Předpokládá se, že obchodování s akciemi HELLA bude zahájeno 11. listopadu 2014 na regulovaném trhu frankfurtské burzy (Prime Standard) a lucemburské burzy. HELLA plánuje, že výnosy dosahující přes 278 […]

Společnost HELLA představila novou řadu produktů s názvem HELLA ValueFit
Společnost HELLA představila novou řadu produktů s názvem HELLA ValueFit

Nový sortiment představuje ideální řešení pro opravu starších vozidel s nízkou zůstatkovou hodnotou. Řada produktů ValueFit splňuje všechny důležité kvantitativní požadavky nezávislého trhu s náhradními díly, ale cenově je mnohem výhodnější než sortiment klasických prémiových produktů HELLA. Pro opravy starších vozidel a pro přechod z halogenových, resp. žárovkových světel na technologii LED, jsou tyto produkty […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!