Sebastian Vettel a Shell na Hungaroringu nadchli tisícovky fanoušků během Ferrari Racing Days

1. července 2015, 8:52

Čtyřnásobný mistr světa Formule 1™ a současný pilot stáje Scuderia Ferrari Sebastian Vettel ukázal úžasnou show před tisícovkami fanoušků, kterým na maďarském Hungaroringu nedaleko Budapešti předvedl monopost Scuderia Ferrari F2012.

Německý pilot se ve voze stáje Scuderia Ferrari projel po okruhu Velké ceny Maďarska, na který se přesně za měsíc vrátí, aby zde v letošním závodě bojoval o další body. Vettel se na 4,4 km dlouhé trati představil v rámci víkendu Ferrari Racing Days, plném atraktivních aktivit Ferrari Corse Clienti, včetně třetího podniku série Ferrari Challenge Europe.

 Zlatý hřeb celého víkendu přišel ve chvíli, kdy Vettel se svým monopostem stáje Scuderia Ferrari, poháněným závodním palivem Shell V-Power a využívajícím mazivo Shell Helix Ultra s technologií PurePlus, k nadšení fanoušků vyjel na trať a potěšil je několika donuty a pálením pneumatik. Vettel byl celý den středem pozornosti. Odpovídal na dotazy novinářů, zúčastnil se oficiálního focení a sešel se s VIP hosty společnosti Shell, z nichž některým nachystal nezapomenutelný zážitek a svezl je na okruhu ve Ferrari F12 Berlinetta.

„Dnes jsem se na trati hodně bavil a bylo skvělé, že přišlo tolik fanoušků. Příliš často se mi nepodaří, abych se svezl v monopostu formule 1 jen tak pro zábavu a ukázal fanouškům něco trochu jiného. Nezapomenutelná ostrá kola s hosty společnosti Shell mě bavila a byla to pro mě rovněž příležitost jim poděkovat za paliva a maziva, která Shell dodává mému monopostu SF15-T,“ řekl Sebastian Vettel, pilot stáje Scuderia Ferrari.

Možnost setkat se se Sebastianem Vettelem mělo přes 1.500 pokladních i členů nádvorní obsluhy z čerpacích stanic Shell ve střední a východní Evropě. Na trati sledovali nejen jeho, ale také další vozy Ferrari, které předváděly schopnosti výkonného paliva Shell V-Power Nitro+. Díky bohatému programu technických prezentací, vedených vědci společnosti Shell, měli zaměstnanci čerpacích stanic jedinečnou příležitost porozumět hlavním benefitům tohoto paliva vyvíjeného ve spolupráci s Ferrari. „Jsme nadšeni, že se k nám Sebastian připojil, aby tak odměnil zaměstnance společnosti Shell za jejich neustávající tvrdou práci a odhodlání. Se stájí Scuderia Ferrari máme úžasné partnerství, které trvá déle než 60 let, a podobné akce podtrhují význam naší silné a úspěšné spolupráce. Tento víkend také ukázal, s jakým nadšením a odhodláním společnost Shell přistupuje k výrobě těch nejlepších paliv a maziv pro stáj Scuderia Ferrari, aby jí umožnila dosáhnout úspěchu na závodních tratích. Zároveň jsem si jistý, že zaměstnanci našich čerpacích stanic budou schopni předat toto nadšení našim zákazníkům v celém regionu,“ řekl Petr Pražský, generální ředitel provozu čerpapcích stanic Shell ve střední a východní Evropě.

Související články

SHELL V-POWER LM24 a SHELL V-POWER DIESEL LM24 oficiálními palivy pro závod 24 hodin Le Mans
SHELL V-POWER LM24 a SHELL V-POWER DIESEL LM24 oficiálními palivy pro závod 24 hodin Le Mans

Letošní, celkově již 82. ročník legendární 24hodinovky Le Mans může být díky technologiím znovu nejrychlejším v historii. A zároveň nejúspornějším. Světová automobilová federace FIA totiž nastavila od roku 2014 technická pravidla s cílem motivovat závodní týmy k udržitelnosti a rekuperaci energie, a dosáhnout tak třiceti procentní úspory paliva. Tento cíl týmy v loňském roce splnily […]

Čistící vlastnosti paliva SHELL V-POWER NITRO+ 95 potvrzeny nejnovějšími testy v laboratoři SGS Czech Republic
Čistící vlastnosti paliva SHELL V-POWER NITRO+ 95 potvrzeny nejnovějšími testy v laboratoři SGS Czech Republic

Nejnovější testy laboratoří SGS Czech Republic prokázaly výborné čisticí účinky výkonného paliva Shell V-Power Nitro+ 95. První zkoušky provedené v České republice zcela novou metodou renomovaným institutem podle mezinárodních standardů CEC zaznamenaly v průměru o více než třetinu menší množství úsad na sacích ventilech proti běžnému benzínu BA95 dostupnému na českém trhu. Stále náročnější konstrukce […]

Shell Helix Ultra podporuje tým Scuderia Ferrari
Shell Helix Ultra podporuje tým Scuderia Ferrari

Na autosalonu IAA uvedlo Brembo nové pětiotvorové třmeny, které umožňují snížení hmotnosti o 8% procent při zachování tuhosti. Brembo, světový lídr v oblasti designu a výroby brzdových systémů pro automobilový průmysl, představil na 66. ročníku autosalonu ve Frankfurtu novou řadu hliníkových třmenů pro luxusní vozy. Nová řada pevných třmenů, k dispozici v 17-ti palcové (5,9 kg […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!