Maziva TOTAL se představují v novém kabátě

19. srpna 2020, 16:16

Společnost Total představila nové obaly pro celou řadu svých maziv značek TOTAL a ELF. Na první pohled upoutají nové barvy, štítky a ergonomičtější design. Snížení hmotnosti obalů ušetří díky úsporám surovin za rok emise 9.500 tun CO₂. To přispívá k dosahování cíle společnosti stát se předním zodpovědným dodavatelem energie.

Nové obaly TOTAL a ELF jsou krokem vpřed. Jsou praktičtější a snáze čitelné i v detailech. Kdo někdy nezažil pohled na řadu motorových olejů na polici a nevěděl,který z nich vybrat? S novými obaly TOTAL mohou spotřebitelé na první pohled poznat produkt, který potřebují, a to díky barevnému rozlišení: platinová barva pro nejvyšší úroveň, stříbrná pro střední a bronzová pro výrobky základní řady. Zákazníci pak mohou získat detailní informace o výrobku, který potřebují, z nového štítku, který je mnohem přehlednější a snáze čitelný.

Unikátní nový štítek ve stylu palubní desky
Základní produktové informace jsou situovány okolo loga firmy ve stylu palubní desky automobilu. Zobrazují viskozitu, certifikáty výrobku a QR kód, který lze použít k rychlému potvrzení pravosti. Takovýto štítek se zásadně odlišuje od ostatnícha představuje pokrok v předávání informací o mazivech.

Nová ergonomie pro lepší zákaznickou zkušenost
Nové obaly nabízejí nový design a ergonomičtější držení, které usnadňuje úchop i přenášení. Víčko obalu bylo také funkčně inovováno pro snadnější výměnu a doplňování maziv.

„Vždy jsme nabízeli produkty, které jsou pro zákazní-ky velmi snadno rozpoznatelné,“ říká Lukasz Semeniuk, generální ředitel společnosti Total ČR. „Dnešní zákazníci však potřebují různé informace o produktech a o tom, jak je používat, a proto jsme se rozhodli naše obaly inovovat co do tvaru, barvy a štítku. Úkolem bylo udržet výrazný design, aby zákazníci naše produkty TOTAL a ELF ještě snáze rozpoznali. Myslím, že jsme našeho cíle dosáhli a výsledky jsou vynikající,“ dodává.

Nové obaly TOTAL a ELF jsou postupně zaváděny na všech trzích, kde jsou tyto značky k dispozici.

Také je zakoupíte v síti skupiny LKQ CZ (Auto Kelly + Elit CZ).

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!