ALCAR spouští internetový adventní kalendář

30. listopadu 2015, 9:11

ALCAR 1. prosince spouští speciální internetový adventní kalendář, jehož návštěvníci mají šanci vyhrát některou z atraktivních cen.

Pro účast v soutěži stačí navštívit stránku http://www.alcar-adventcalendar.com, kliknout na políčko aktuálního dne a vyplnit své kontaktní údaje.

Až do 24. prosince se bude každý den odemykat nové políčko s atraktivní cenou. Stejně rozmanité, jako je nabídka litých kol z produkce ALCAR, která čítá již téměř 100 designů, budou i ceny v adventním kalendáři. Na své si přijdou nejen automobiloví fanoušci, ale i příznivci moderní techniky, fandové umění, aktivní sportovci a jistě i milovníci dobrého jídla a pití. Adventní kalendář ALCAR tak šťastnému výherci či výherkyni nadělí třeba kameru GoPro Hero Silver Edition nebo šikovného pomocníka při výrobě ovocných koktejlů.

Související články

Litá kola od ALCARu chrání nejen v zimě lak SR3
Litá kola od ALCARu chrání nejen v zimě lak SR3

Špičkový inovativní lak SR3 zajišťuje, že litá kola vypadají stále dobře i po mnoha letech a ujetých kilometrech. Hliník sice nekoroduje jako ocel, ale oxidace brzy způsobuje neatraktivní šedý povlak na jeho povrchu. Lak SR3 zlepšuje přirozenou odolnost hliníku vůči soli, malým škrábancům a dalšímu namáhání během provozu na silnicích. Zkratka SR3 znamená “Salt Resistant […]

ALCAR: Informace k zápisu kol do TP vozidla na základě Typového listu
ALCAR: Informace k zápisu kol do TP vozidla na základě Typového listu

Využijte až 60% slevy na spojkové sady a setrvačníky LuK. Navíc od středy 11. 11. do pátku 13. 11. platí jedinečná nabídka na nejprodávanější DMF Repset 600 0016 00 (Škoda Octavia II, VW Golf V…), kdy při nákupu 2 a více kusů získáte tuto sadu s mimořádnou slevou 62%. Více na www.trost.cz

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!