Novinky v online katalogu TRW

15. února 2016, 8:22

Společnost TRW přidala nové, dynamické funkce do svého online katalogu, za účelem poskytnutí rychlejšího a přívětivějšího uživatelského prostředí a vyzdvihnutí přidané hodnoty hlavních, na trhu vedoucích, produktových oblast – brzd, řízení a tlumičů.

TRW webový katalog je dostupný na www.trwaftermarket.com  a nyní nabízí 360° fotografie 1000 nejčastějších náhradních dílů. Dále mohou nyní zákazníci najít seznam všeho, co je obsaženo v balení brzdových destiček TRW – produkty, příslušenství a množství. To ukazuje nejen skutečnou hodnotu TRW nabídky, ale šetří čas jak na úrovni distributora, tak i servisu, což se přímo promítá do zvýšení obchodních příležitostí.

Alexander Knorn, Global Digital Manager TRW Parts & Service, vysvětluje: "Na rychle se rozvíjejícím a stále se měnícím trhu je nezbytné, aby digitální platformy TRW byly tak intuitivní, jak je to jen možné. Na zlepšení efektivity jsme tvrdě pracovali s naším poskytovatelem dat společností TecAlliance. Nový katalog umožňuje rychlejší vyhledávání na celém světě. "

V rámci inovací začala TRW pořizovat i fotografie svých nejpopulárnějších brzdových destiček a doprovodného příslušenství. První várka 1000 fotografií je již k dispozici prostřednictvím TecDocu a internetovém katalogu TRW.

S ohledem na asijské zákazníky je nyní TRW Integrovaný katalog k dispozici v čínském jazyce s přístupem pomocí VIN vozidla a pro zákazníky napříč těmito zeměmi Japonsko, Malajsie, Singapur, Thajsko, Indonésie, Tchaj-wanu , Indie, Austrálie, Nový Zéland aj.

Alexander pokračuje "TRW je jednou z prvních společností, které jsou hostiteli online katalogu v Číně, což umožňuje mimořádně rychlý a efektivní výkon a poskytuje skvělé uživatelské prostředí pro čínský trh"

"Celkově tento vývoj funkcí dokonale doplňuje technické informace, které sdílíme s aftermarketem a umožňují uživatelům přístup k datům, které potřebují bez ohledu na to, kde na světě se nacházejí."

"Jako poskytovatele prémiových dílů OE kvality, OE díly kvalita, nás právě přidaná hodnota odlišuje od konkurence – a nadále dělá z TRW volbu při výběru partnera na celém trhu s náhradními díly."

Související články

Nový katalog TRW – repasované díly řízení
Nový katalog TRW – repasované díly řízení

TRW Automotive Aftermarket vydala nový katalog pro evropský sortiment repasovaných dílů řízení a čerpadel. Tato novinka ještě více vyzdvihuje nabídku kompletních repasovaných řešení TRW a podporuje pozici společnosti, jakožto předního světového poskytovatele repasovaných automobilových součástek. Katalog, původně ve formátu PDF, je ideální pro osobní automobily a lehká užitková vozidla. Přednostmi katalogu jsou snadná navigace a […]

TRW spustilo nový katalog hydrauliky
TRW spustilo nový katalog hydrauliky

Aftermarketová jednotka společnosti TRW oznámila zveřejnění katalogu, který podporuje hydraulickou nabídku společnosti. Tato novinka upevňuje postoj TRW jakožto předního světového dodavatele kvalitních bezpečnostních brzdových dílů v OE kvalitě. Zpočátku k dispozici ve formátu PDF, katalog pokrývá sedm hydraulických programů společnosti TRW: brzdové posilovače; brzdové válce; brzdové tlakové ventily; brzdové válečky; hadice (brzdy a spojky); spojkové […]

TRW PROEQUIP se chystá v roce 2016 zkompletovat nabídku brzd pro těžké nákladní vozy
TRW PROEQUIP se chystá v roce 2016 zkompletovat nabídku brzd pro těžké nákladní vozy

Program TRW pro těžký užitková vozidla (HCV), který na trhu vystupuje pod značkou TRW Proequip, oznamuje, že v roce 2016 přidá brzdové kotouče a třmeny a vytvoří tak kompletní nabídku brzdového sortimentu pro HCV. Dennis Christ, HCV Channel Marketing Manager TRW, vysvětluje: "Naše podnikání jde i nadále od úspěchu k úspěchu. V roce 2015 jsme […]

TRW představuje funkce a výhody elektrické parkovací brzdy
TRW představuje funkce a výhody elektrické parkovací brzdy

Firma ZF TRW nedávno ohlásila výrobu své šedesátimilionté parkovací brzdy (EPB), namontované přímo na brzdovém třmenu. Tato událost zdůrazňuje úspěch ZF TRW ve výrobě dnes již páté generace EPB. ZF TRW v roce 2001 jako první uvedla na trh systém EPB. Zpočátku nalezl uplatnění u takových značek jako Lancia, Audi a VW, posléze se objevil […]

Vylepšená verze internetových stránek TRW
Vylepšená verze internetových stránek TRW

TRW Aftermarket zavádí na základě hloubkového průzkumu trhu pro zlepšení pohodlí uživatelů novou a vylepšenou verzi svých internetových stránek: www.trwaftermarket.com. Tento vývoj podporuje cíl společnosti stát se digitální jedničkou ve svém oboru a zdůraznit svoji pozici předního dodavatele dílů typu Corner Module a systémů na globální trh s náhradními díly. Vylepšená navigace a rozšířené funkce, […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!