Nissens Česko rozšiřuje sortiment o visko spojky

10. března 2016, 9:50

Nissens rozšiřuje 1.dubna sortiment o visko spojky. Na začátku bude pokrývat 36 produktů více než 75 % současného sortimentu chlazení pro nákladní vozidla. Sortiment bude dle standartů Nissens nadále rozšiřován na základě požadavků zákazníků.

Myšlenka – přidat visko spojky do sortimentu – je profilovat Nissens jako dodavatele kompletní řady produktů chlazení a klimatizace pro nákladní vozidla. Nissens spatřuje velký potenciál v této oblasti, proto vstupuje na trh s 36 jednotkami, které pokrývají nejpopulárnější evropské modely. Společnost Nissens bude neustále rozvíjet portfolio tak, aby odpovídalo stávajícím a novým modelům.

"Jsme přesvědčeni, že existuje velký tržní potenciál na poli visko spojek i s těmito 36 startovními položkami, které pokrývají 75% našeho aktuálního sortimentu pro chlazení nákladních vozidel. Chceme se profilovat jako dodavatel komplexní produktové řady chlazení a klimatizace a se zavedením visko spojek do našeho výrobního programu jsme přesvědčeni, že jsme učinili další krok v tomto směru", vysvětluje Nissens Senior Vice President, Klavs T. Pedersen.

Více než jen obrat
Výzkum a vývoj sortimentu visko spojky začala na podzim roku 2014 a nyní po více než 20 měsíční přípravě jsme připravili uvedení produktu na trh až do nejmenších detailů. S důrazem na rozsah, kvalitu a logistiku věříme, že jsme schopni  dodávat na trh co nejefektivnějším způsobem.

"Vytvořili jsme nastavení, s kterým můžeme dodat příslušný sortiment na nejvyšší úrovni kvality. Když jsme připravovali uvedení visko spojek na trh – hnací silou pro nás bylo dodávat produkt v nejvyšší kvalitě. Úspěšné uvedení na trh je pro nás klíčovým cílem a věříme, že takový cíl lze splnit pouze tím, že nabízíme nejvyšší kvalitu od prvního dne", říká Klavs T. Pedersen.   

Důsledky pro celý systém
Nissens se vždy prvotně zaměřuje na kvalitu, takže modulace visko spojky byla na zřeteli od prvního dne vývoje. Tím, že nabízíme oba druhy visko spojek ( elektrické a bimetalové ) jsme schopni dodat produkt, který je šitý na míru nákladním vozidlům, tak aby se optimalizovala jízda.

"Zatímco některé visko spojky fungují jednoduše jako on/off spojky, tak naše ventilátory zaručují, že otáčky jsou v přímé úměře s potřebami chlazení motoru. Nabízíme spojky, které modulují rychlost ventilátoru s hladkým náběhem a uvolněním.  Tento druh modulace přináší efektivní a optimalizovanou rychlost ventilátoru, který je vyladěn na jednotlivé typy vozidel, což optimalizuje výkon motoru a snížuje spotřebu paliva ", vysvětluje ředitel pro produkty a jakost, Jesper Petersen.

Sortiment visko spojek Nissens je navržen a vyroben 100 % v souladu a požadavky OE. Tyto výrobky jsou podrobeny komplexnímu testování, aby jsme zajistili výkon v souladu s přísnými standardy kvality. "Naše očekávání ze sortimentu ventilátorů jsou vysoká, nejen ze samotného produktu, ale i jako hnací síly pro budoucí rozvoj sortimentu výrobků ", doplňuje Jesper Petersen v závěru.

Související články

Novinky v sortimentu Nissens 3/2016
Novinky v sortimentu Nissens 3/2016

Firma Nissens rozšiřuje nabídku o další reference. Veškeré nové reference naleznete v příloženém souboru pdf – ZDE. Nebo ve formátu .xls pro osobní a nákladní vozidla. www.nissens.cz

Nissens spouští vzdělávací program
Nissens spouští vzdělávací program

Zcela nová iniciativa společnosti Nissens si klade za cíl zvýšení technického know-how mechaniků. Nissens Training Concept, jak se tato vzdělávací iniciativa nazývá, se snaží předávat dlouholeté odborné znalosti v oblasti klimatizací a chlazení motoru. Stejně jako se zvyšují nároky na systémové komponenty ve standardním autě, tak se postupně zvyšují i nároky na technické a odborné […]

Nissens byl oceněn AD International jako Dodavatel roku
Nissens byl oceněn AD International jako Dodavatel roku

Na výročním summitu AD International, který se konal 20.dubna v Mechelenu v Belgii, Nissens obdržel od AD International titul Dodavatel roku. Kandidáti byli vybíráni napříč členskými zeměmi na základě vyhodnocení mnoha ukazatelů, jako je kvalita výrobků, logistiky nebo marketingu. Od skromných počátků, které se datují od listopadu 2008, kdy AD International a Nissens začali spolupráci, […]

Novinky Nissens na klima sezónu
Novinky Nissens na klima sezónu

V následujím videu Vám Nissens představí novinky na klima sezónu roku 2016.    

Nissens je logistický partner roku společnosti TEMOT
Nissens je logistický partner roku společnosti TEMOT

Na TEMOT International’s Annual Meeting and Executive Supplier’s Event 2016 ve Varšavě, vyznamenal TEMOT International jedinečné výkony nejlepších dodavatelů v roce 2015. Cenu „Logistika 2015“ obdržel Nissens jako ocenění za jeden z nejvíce ambiciózních a komplexních logistických řešení na aftermarketu. Cenu „Logistika 2015“ jako TEMOT logistický partner roku převzal hrdě, avšak s respektem Klavs T. […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!