Nissens spouští vzdělávací program

14. dubna 2016, 13:26

Zcela nová iniciativa společnosti Nissens si klade za cíl zvýšení technického know-how mechaniků. Nissens Training Concept, jak se tato vzdělávací iniciativa nazývá, se snaží předávat dlouholeté odborné znalosti v oblasti klimatizací a chlazení motoru.

Stejně jako se zvyšují nároky na systémové komponenty ve standardním autě, tak se postupně zvyšují i nároky na technické a odborné znalosti mechaniků. A zatímco mnoho originálních servisů je nepřetržitě zásobováno OE výrobci nejnovějšími trendy a informaci, tak nezávislé aftermarketové servisy a distributoři musí vynaložit značné usilí pro poskytování stejné úrovně služeb a informací – toto usilí chce Nissens ulehčit.

"Musíme neustále pracovat na optimalizaci každého aspektu našeho podnikání. Zatímco mnoho z těchto aspektů je řízeno interně, tak klíčová součást našeho podnikání, uplatnění našich výrobků ve vozidlech, je řízena externě ", Nissens Senior Vice President, Klavs T. Pedersen vysvětluje a pokračuje: " Jediný způsob, jak můžeme mít vliv na tuto část procesu, že mechanici mají nejlepší možné předpokládané schopnosti. Pokud mechanici mají aktuální informace o nejnovějších technologiích a procesech, je menší pravděpodobnost případné chyby v procesu montáže. Nissens Training Concept neznamená podporu prodeje produktů Nissens, ale sdílení veškerých relevantních znalosti, které jsme získali v průběhu posledních 95 let ".

Co to je NTC?

Nissens Training Concept je přizpůsobený všem zúčastněným stranám v oblasti automobilového trhu s náhradními díly a je rozdělen do tří úrovní; základní, střední a expert. Nissens vytvořil tým interních a externích lektorů, kteří budou provádět školení po celém světě.

Účast na školeních NTC je pro mechaniky, distributory, klima specialisty či případně další zájemce způsob, jak si rozšířit svůj obzor znalostí o klimatizacích a chlazení přímo od výrobce. Zároveň dostáváme zpětnou vazbu přímo od lidí, kteří používají naše výrobky denně. Tyto podněty, které realizujeme následně v našich produktech, ukazují důležitost těchto školení. Chodíme a žijeme pro klimatizace a chlazení motoru. Je to naše vášeň, o kterou se chceme podělit i s lidmi kolem nás ", vysvětluje Klavs T. Pedersen.

Sdílení znalostí je “win-win” situace

Zatímco mnoho aspektů podnikání má za úkol zvýšit prodej, zdůrazňuje Klavs T. Pedersen, že Nissens Training Concept není prodejním nástrojem s úmyslem přesvědčit lidi k nákupu produktů Nissens, ale je nástrojem pro vzdělávání na neutrálním základě s napojením na nezavislý aftermarket.

Nebudeme ohrožovat integritu vzdělávacího programu Nissens. Cílem není peněžní hodnota, ale hodnota v podobě silnější sítě. Pokud se nám podaří vzdělávat každou část distribuční sítě a zvýšit její účinnost založených na znalostech, které máme k dispozici, pak můžeme snížit počet reklamací, množství omylů při montáží či dalších problémů, které mohou nastat po ukončení montáže. Klíčem k úspěchu je posílení nezávislého trhu s náhradními díly tzn. dát mechanikům stejné prostředky jako ty, které jsou dostupné na trhu OE ", uzavírá Klavs T. Pedersen.

Mnozí ze zúčastněných stran již využili vzdělávací program Nissens. Školení již proběhlo ve Švédsku, Rakousku, Rumunsku, Irsku, Turecku a USA, přičemž jsou již naplánována školení v Řecku, Německu, Číně, Dánsku, Maďarsku a Rusku.

O Nissens A/S
Od roku 1921 Nissens vyvíjí, vyrábí a dodává široký sortiment produktů pro chlazení a klimatizace na aftermarket po celém světě. V současné době Nissens zaměstnává více než 1.000 specialistů po celém světě, kteří vám poskytnout optimální řešení pro jakékoliv požadavky.

Související články

Novinky v sortimentu Nissens 4/2016
Novinky v sortimentu Nissens 4/2016

Firma Nissens rozšiřuje nabídku o další reference. Veškeré nové reference naleznete v příloženém souboru pdf – ZDE. Nebo ve formátu xlsx pro osobní a nákladní vozidla. www.nissens.cz

Nissens Česko rozšiřuje sortiment o visko spojky
Nissens Česko rozšiřuje sortiment o visko spojky

Nissens rozšiřuje 1.dubna sortiment o visko spojky. Na začátku bude pokrývat 36 produktů více než 75 % současného sortimentu chlazení pro nákladní vozidla. Sortiment bude dle standartů Nissens nadále rozšiřován na základě požadavků zákazníků. Myšlenka – přidat visko spojky do sortimentu – je profilovat Nissens jako dodavatele kompletní řady produktů chlazení a klimatizace pro nákladní […]

Nissens byl oceněn AD International jako Dodavatel roku
Nissens byl oceněn AD International jako Dodavatel roku

Na výročním summitu AD International, který se konal 20.dubna v Mechelenu v Belgii, Nissens obdržel od AD International titul Dodavatel roku. Kandidáti byli vybíráni napříč členskými zeměmi na základě vyhodnocení mnoha ukazatelů, jako je kvalita výrobků, logistiky nebo marketingu. Od skromných počátků, které se datují od listopadu 2008, kdy AD International a Nissens začali spolupráci, […]

Novinky v sortimentu Nissens 5/2016
Novinky v sortimentu Nissens 5/2016

Firma Nissens rozšiřuje nabídku o další reference. Veškeré nové reference naleznete v příloženém souboru pdf – ZDE. Nebo ve formátu xlsx pro osobní a nákladní vozidla. www.nissens.cz

Novinky Nissens na klima sezónu
Novinky Nissens na klima sezónu

V následujím videu Vám Nissens představí novinky na klima sezónu roku 2016.    

Nissens je logistický partner roku společnosti TEMOT
Nissens je logistický partner roku společnosti TEMOT

Na TEMOT International’s Annual Meeting and Executive Supplier’s Event 2016 ve Varšavě, vyznamenal TEMOT International jedinečné výkony nejlepších dodavatelů v roce 2015. Cenu „Logistika 2015“ obdržel Nissens jako ocenění za jeden z nejvíce ambiciózních a komplexních logistických řešení na aftermarketu. Cenu „Logistika 2015“ jako TEMOT logistický partner roku převzal hrdě, avšak s respektem Klavs T. […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!