REMSA – Téměř 40 let zkušeností

13. června 2016, 13:03

Světový výrobce brzdových dílů pro osobní automobily a užitková vozidla a evropský lídr v oblasti náhradních dílů v sortimentu firmy TROST.

Cílem je nejvyšší standard kvality. Proto oddělení výzkumu a vývoje neustále testuje nové prototypy a kvalitu současné produkce. Nájezd vozového parku při testování činí 2 miliony kilometrů ročně. Také rozsáhlé testy na dynamometru AK-Master potvrzují kvalitu brzdových destiček Remsa. Již nyní jsou překročeny požadavky některých evropských výrobců OEM.

• Kompletní sortiment brzdových dílů na osobní a užitková vozidla
• Vyrobeno 130 mil. dílů ve 12 továrnách po celém světě
• Vyrobeno 25 mil. brzdových destiček za rok
• Vyrobeno 40 mil. brzdových kotoučů za rok

Twin Kity
Více než 300 objednacích čísel Twin Kitů pokrývá zhruba 90% evropského parku. Sada Twin Kit obsahuje sadu destiček a kotoučů na jednu nápravu.

SPK
Sada SPK obsahuje brzdové čelisti, brzdové válce kola předmontované příslušenství.

Brzdové destičky
V nabídce společnosti TROST je více než 2.000 objednacích čísel. Brzdové destičky jsou podrobeny zvláštnímu výrobnímu procesu. V tomto procesu HPT (High Pressure Treatment) jsou brzdové destičky vystaveny teplotě 650 °C a vysokému tlaku. Výsledkem je optimální přizpůsobení povlaku brzdové destičky, a tím několikanásobné vylepšení při prvotním zajetí nových destiček.

Další výhody:
• Splňuje normu ECE R-90
• Bez obsahu kovu a šetrné k životnímu prostředí
• Skvělý výkon s krátkou brzdnou dráhou

Brzdové kotouče
Díky neustálemu vývoji a výzkumu 99% pokrytí trhu z produktového portfolia Remsa splňuje požadavky KBA (Kraftfahrbundesamt) a TÜV homologaci v Německu.
ABE 61209 – schválení pro ventilované kotouče
ABE 61210 – schválení pro plné kotouče

Související články

TROST se stal partnerem NUTREND RACING týmu v roce 2016
TROST se stal partnerem NUTREND RACING týmu v roce 2016

Nutrend Racing představuje pro scénu českého motorsportu úspěšný a stále rostoucí závodní tým s více než dvacetiletou historií, kterou charakterizují dosažené úspěchy na poli závodních tratí do vrchu. Od roku 1996 šel tým krok po kroku za svým cílem stát se tím nejlepším a poslední sezóny jasně hovoří o jeho dosaženém cíli. Zisk titulu mistra […]

TROST Aktuality 06/2016
TROST Aktuality 06/2016

REMSA – Téměř 40 let zkušeností; Speciální akce – REMSA – Leťte s námi do Madridu; TROST se stal partnerem NUTREND RACING týmu v roce 2016.

monochrom redline – nový katalog dílenského vybavení
monochrom redline – nový katalog dílenského vybavení

Monochrom redline je značka produktů pro vybavení dílny, která rozšiřuje roky prověřenou prémiovou značku monochrom. Červená řada produktů monochrom redline je vytvořena na míru těm zákazníkům, kteří hledají pro svou dílnu tzv. ekonomickou volbu. Tedy zákazníkům, kteří žádají cenově dostupnější provedení dílenského vybavení, avšak bez jakéhokoliv ústupku na straně kvality. monochrom redline uspěla za řadu […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!