Novinka v sortimentu firmy ELIT – rozvodové sady AIRTEX s vodním čerpadlem

11. dubna 2011, 0:00

Společnost ELIT právě rozšířila nabídku motorových dílů o rozvodové sady s vodním čerpadlem od předního výrobce vodních čerpadel pro prvovýrobu i trh náhradní spotřeby – společnosti AIRTEX.

Rozvodové sady s vodním čerpadlem jsou dodávány pod značkou AIRTEX. Každá sada (WP KIT) obsahuje originální vodní čerpadlo AIRTEX a kvalitní rozvodový řemen od renomovaného výrobce a předního dodavatele rozvodových řemenů do prvovýroby – Dayco. Navíc, podle konkrétní aplikace, sady obsahují napínací kladku, a/nebo vodící kladku, nebo napínák řemene nebo tlumič vibrací – značky Ruville/INA nebo SKF nebo případně Dayco. Nabídka rozvodových sad AIRTEX, která aktuálně zahrnuje téměř 190 různých referencí, umožňuje bezkonkurenční pokrytí vozového parku v ČR.

Většina položek je již k dispozici skladem. Nebo případně cca do 10 dní od objednání.

Airtex Products S.A., je součástí společnosti ASC Industries, člena skupiny UCI International, která je celosvětovým lídrem ve výrobě vodních čerpadel, s výrobními závody ve Spojených státech, Španělsku, Číně a Mexiku.

Charakteristika Airtex Products S.A. (sídlo: Zaragoza, Španělsko)
• OE kvalita (prvovýroba – General Motors/Opel, Ford, …)
• držitel certifikace ISO/TS 16949:2002 pro dodávky do prvovýroby
• záruka 3 roky
• vynikající poměr ceny a kvality
• nabídka více než 700 referencí vodních čerpadel pro evropský aftermarket + 190 referencí rozvodových sad s vodním čerpadlem
• vývoj nových technologií – např. elektrická vodní čerpadla

Kompletní nabídku rozvodových sad AIRTEX můžete nalézt a objednávat prostřednictvím elektronického katalogu ELIT eCAT, http://ecat.elit.cz, (hledejte v sekci „Motor-Rozvod motoru-„ nebo „Řemeny-Rozvodový řemen/sada“ nebo „Chlazení-Vodní čerpadlo“).

Více na elit.cz.


 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!