Připravuje se další ročník Dne autodiagnostiky v Přerově

8. října 2012, 0:00

Již pátý ročník neformálního předvánočního česko-slovenského setkání autodiagnostiků, pracovníků a managerů emisních stanic a STK, prodejců náhradních dílů a garážové techniky, zástupců škol, školících středisek, institucí a profesních sdružení s názvem DEN AUTODIAGNOSTIKY 2012 se bude konat dne 7. prosince 2012 od 8:00 hod. v hotelu FIT v Přerově.

Organizačního zajištění celé akce se opětovně ujalo AGEUM CS – občanské sdružení na podporu a rozvoj dobrých česko-slovenských vztahů, společně s pracovníky společnosti MOTOR expert s.r.o. z Přerova. MOTOR expert s.r.o. je prodejcem diagnostické techniky, školícím střediskem pro autodiagnostiky a mechaniky měření emisí a provozuje také na autodiagnostiku specializovaný autoservis s 20-letou tradicí.

Den autodiagnostiky 2012 se i letos koná pod záštitou SAČR – Svaz autoopravářů České republiky a SISA – Sdružení importérů a výrobců součástí automobilů a garážové techniky, ve spolupráci s dalšími partnery akce, kteří se podílí na přípravě programu, na odborných prezentacích nebo na propagaci. (V minulých letech to byli např. Bosch Česká republika, LITO Didakt (Maďarsko), HR-Carsoft, odborný portál FCD, S-EK-A Nitra (Slovensko), Technology-Garage s.r.o., Siems @ Klein s.r.o., MOTOR expert s.r.o., Fuchs Oil, APM, mediální partneři Rádio Haná, portál Motofocus EU, promoto.eu, časopisy Autoservis a Auto expert a mnoho zajímavých hostů).

Hlavní odborný program bude již tradičně složen z přednášek na téma „Autodiagnostika – novinky, zajímavosti, špeky z praxe – paralelní a sériová diagnostika“ a letos navíc doplněn o téma ekonomické a ekologické, tzn. téma alternativních paliv a pohonů. Lektoři MOTOR expertu se podělí o své autodiagnostické zkušenosti plynoucí z montáží přídavného zářízení, umožňující provoz vozidel na ethanol E85. Pozvání přijal také zakladatel prvních čerpacích stanic E85 a otec myšlenky využití biopaliva E85 v ČR pan Ing. Veselský. Věříme, že právě toto téma může být pro mnoho autodiagnostiků z ČR inspirující pro rozšíření jejich služeb. Pokud do termínu konání akce přibudou novinky z oblasti připravované změny legislativy měření emisí a STK, pokusíme se program doplnit také o toto téma. Setkání lze využít k prezentaci i ke konzultacím v oblasti nové diagnostické techniky a alespoň částečně nahradit absenci letošní výstavy v Brně. Podvečerní program bude jako vždy rautový, zábavný a pohodový.

Kdo má chuť se něco nového dovědět, něco se přiučit, s někým novým se seznámit, s někým zajímavým si popovídat, trochu se pobavit, na chvilku se zastavit a dopřát si jeden příjemný a přitom užitečný den, ať přijede v pátek 7.12.2012 do Přerova. Pořadatelé věří, že jubilejní 5. ročník bude pro všechny účastníky stejně odborně zajímavý a osobně příjemný, jako byly ty předešlé.
Všechny informace, seznam partnerů a podrobný program budou uvedeny a průběžně aktualizovány na www.motorexpert.cz .

Pokud se chcete zúčastnit, rezervujte si místo u paní Jitky Borůvky Danihelové na mailu kurzy@motorexpert.cz informace na jejím telefonu (+420) 603 276 121. Objednávkový formulář bude ke ztažení i na www.motorexpert.cz nebo stačí volná forma e-mailem: Název firmy, adresa, IČ, DIČ, jména účastníků, kontaktní osoba – jméno,telefon, e-mail. Rezervace Vám bude písemně potvrzena. Cena účastnického poplatku je tradiční – 2.500 Kč + DPH na účastníka, při účasti 2 a více osob z jedné firmy sleva 10% na osobu.

Zdroj: Tisková zpráva MOTOR expert

 
 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!