FCD.eu – Pozvánka na Diagnostic Con 2016

9. listopadu 2015, 8:59

Společnost FCD.eu zve všechny příznivce autoopravárenství na „velký“ pátý ročník akce Diagnostic Con 2016, který se oproti minulým ročníkům bude lišit nejen rozsahem, obsahem a objemem, ale i počtem přítomných.

Protože každé "špatné" sebou nese něco "dobrého", nastartovala aféra "Dieselgate" aktivity ve sledování emisního chování vozidel na našich silnicích, což samozřejmě přinese i spousty oprav. O velmi zajímavých tématech budou přednášet i vědečtí pracovníci univerzit, ale bude zde vidět i hodně z moderní opravárenské praxe.

Dále startujeme jeden z největších funkčních projektů, který by vás, jako opraváře/diagnostiky, měl citelně podpořit v návštěvnosti vašich servisů.

Akce bude skutečně jedním slovem "velká", hloubkou a kvalitou obsahu jistě největší, které byly doposud kýmkoliv pro naši opravárenskou branži celorepublikově organizovány. I z tohoto důvodu jsme se rozhodli též vyhlásit v celkem pěti kategoriích Diagnostika roku.

V předprodeji se můžete nyní registrovat se slevou na www.diagcon.cz, kde získáte i další informace k jednotlivým tématům Diagnostic Conu.

Související články

Ohlédnutí za Diagnostic Con 2014 (+video)
Ohlédnutí za Diagnostic Con 2014 (+video)

Téměř 230 účastníků čtvrtého ročníku Diagnostic Con se tak akorát vešli do auly vysoké školy Škoda Auto „Na Karmeli“ v Mladé Boleslavi a mimo opravářů automobilů či specialistů na autodiagnostiku, nechyběli ani zástupci Ministerstva Dopravy či lidé ze školství. Méně nediagnostických prezentací. To bylo na posledním Conu odpískáno samotnými účastníky. Ti dali minulý rok jasně […]

FCD.eu – Jaký bude Diagnostic Con 2016?
FCD.eu – Jaký bude Diagnostic Con 2016?

Diagnostic Con 2016 se blíží a bude přelomový. Posuďte sami z pár ochutnávek.

Ministr dopravy Dan Ťok se aktivně zúčastní konference Diagnostic Con
Ministr dopravy Dan Ťok se aktivně zúčastní konference Diagnostic Con

Ministr dopravy Dan Ťok nejen, že přijal naše pozvání na Diagnostic Con, ale dokonce se vydá za řečnický pult. Ministr s odvahou a nasazením vystoupí před odborníky a bude s nimi diskutovat o palčivých tématech. Jeho řeč by měla začít od 14.30, poté bude následovat diskuse s účastníky Conu. Registrujte se a přijďte panu ministrovi položit svůj dotaz i Vy. […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!