Auto Kelly rozšiřuje nabídku motorových a převodových olejů Starline

2. června 2013, 14:45

Nabídka motorových olejů Starline se rozšiřuje o motorové oleje s výkonnostní specifikací Ford, Renault, Citroën a Peugeot. Dále můžete nově koupit velmi poptávaný převodový olej viskozitní třídy SAE 75W-80 s výkonovou specifikací API GL-4+,GL 4/5, která odpovídá normě PSA B71 2330.

Starline Fluence FO 5W-30

ACEA  A1/B1,  A5/B5, Ford  WSS-M2C-913 A/B, Ford WSS-M2C-913 C

Vysoce výkonný lehkoběžný syntetický motorový olej s vysokou střihovou stabilitou a se středně sníženým obsahem popela, fosforu a síry. Olej je speciálně koncipován pro potřeby benzínových a naftových motorů Ford. Vhodný pro motory s částicovými filtry.

Starline Fluence PS 5W-30

ACEA C2, API SM/CF, PSA B71 2290

Špičkový plně syntetický motorový olej určený zejména pro nové generace benzínových a naftových motorů Peugeot a Citroën. Tento motorový olej disponuje sníženým obsahem sulfátového popela, fosforu a síry, díky čemuž zajišťuje maximální ochranu částicového filtru a katalyzátoru.

Starline Fluence RE 5W-30

ACEA C4, Renault RN 0720

Plně syntetický motorový olej určený zejména k mazání moderních benzínových a naftových motorů osobních automobilů a lehkých užitkových vozidel značky Renault. Olej je vhodný pro motory s katalyzátory a filtry pevných částic. Velmi efektivní je jeho aplikace v motorech požadujících lehkoběžný olej, které umožňují studené starty a výraznou úsporu paliva.

Gear Synto Plus 75W-80

API GL-4+, GL4/5, PSA B71 2330

Převodový olej o vysokém výkonu vyvinutý pro vysoce namáhané mechanické převodovky. Jeho vynikající parametry a jeho dlouhodobá stabilita zajišťují snadné řazení rychlostí při nízkých teplotách. Svým složením odpovídá požadavkům Peugeot a Citroën.

O olejích STARLINE
Oleje STARLINE za více než desetileté působení nejen na českém trhu přesvědčily své zákazníky o vysoké kvalitě, spolehlivosti a především příznivé ceně. Díky těmto atributům se oleje STARLINE řadí mezi nejprodávanější oleje na českém trhu a získaly si výborné jméno nejen mezi zákazníky Auto Kelly, ale také mezi odbornou veřejností.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!