Palivové hadice STARLINE: Plaťte jen za délku, kterou potřebujete

11. srpna 2014, 12:22

Systém prodeje palivových hadic STARLINE je přizpůsoben vašim požadavkům tak, abyste platili jen za délku, kterou skutečně potřebujete. K dispozici máte jak běžné rozměry palivových hadic, tak rozměry, které nejsou zcela obvyklé.

Palivové hadice vám Auto Kelly nabízí ve třech provedeních – hadice gumové (PVC-NBR), hadice protkané textilem (NBR/PET/PVC-NBR) a hadice kryté textilem (NBR/CO). Níže uvádíme jednoduché označení hadic pro snadné a rychlé objednání žádané hadice.

Kvalita bez kompromisů
Výroba palivových hadic STARLINE probíhá v Evropě u jednoho z největších a nejzkušenějších výrobců tohoto sortimentu. Vše v souladu s normou SAE J30, která zaručuje potřebnou kvalitu bez kompromisů.

Zaplaťte pouze za to, co opravdu potřebujete
Prodej těchto hadic je v jednotkách decimetrů. Na základě vašich zkušeností, že prodej po metrech je někdy zbytečný, tudíž v Auto Kelly zaplatíte pouze délku, kterou opravdu potřebujete.

Více na autokelly.cz

Související články

Novinky v sortimentu lepicích pásek STARLINE a bohatá nabídka hadicových spon
Novinky v sortimentu lepicích pásek STARLINE a bohatá nabídka hadicových spon

Srpen je měsícem dovolených, mnoho zákazníků čeká dlouhé cestování a řádně otestují aktuální stav svého vozidla. Často se pak objeví v servise ať už s nefunkční klimatizací, unikající chladicí kapalinou, vadnými rozvody… V té chvílí přichází řada i na spojovací materiál, který je nezbytný při mnoha opravách. Pro rychlou a správnou opravu vám Auto Kelly […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!