Rozšíření nabídky Auto Kelly: Světla pro luxusní vozy? ULO je jasnou volbou

11. srpna 2014, 15:42

Společnost Auto Kelly se v poslední době zaměřuje nejen na rozšiřování sortimentu světel od mimoevropských dodavatelů, ale spolupracuje také s evropskými firmami, které vyrábí originální díly pro přední automobilové výrobce, kterými jsou například Mercedes Benz, Audi, BMW a Porsche.

Jedním z těchto dodavatelů, který vyrábí originální díly a který dodává mimo jiné i zadní světla do Auto Kelly, je německá firma ULO, která je členem významné skupiny ODELO.

Kontrola rozměrových parametrů světel zajišťuje maximální přesnost lícování s ostatními částmi karoserie. 

Pečlivé prověření světelných vlastností produktů zaručuje, že se do prodeje dostanou jenom produkty stoprocentní kvality.


Důkladná kontrola kvality produktů
Společnost ULO se zabývá výrobou světlometů již od roku 1947 a má v této oblasti značné zkušenosti, které uplatňuje při výrobě svých produktů. Je známa hlavně svojí kvalitou nabízených produktů.

Světla jsou vyráběna v nejmodernějších laboratořích, kde prochází důkladnými testy, aby se minimalizovala možnost sebemenšího poškození. Položky od ULO splňují vysoké bezpečnostní a kvalitativní normy stanovené v automobilovém průmyslu a společnost je držitelem mnoha certifikátů kvality.

Zadní světla pro model Porche Panamera se nabízí ve 2 vyhotoveních: klasické (vlevo) a exclusive s tmavším zabarvením (vpravo)

Zadní světla pro Mercedes-Benz S-Class (vlelo), zadní světla pro Mercedes-Benz E-Class (vpravo)

Související články

Auto Kelly: Zaostřeno na zadní ramínka stěračů
Auto Kelly: Zaostřeno na zadní ramínka stěračů

Významné rozšíření zadních ramínek stěračů včetně stírací lišty za bezkonkurenční ceny. Připomeňte vašim zákazníkům, že by měli věnovat pozornost také zadním stěračům. I v dnešní době hojného využití parkovacích kamer a asistentů je funkční zadní stěrač základem dobrého výhledu a přehledu o dění za vozem. Auto Kelly nyní významně rozšířilo nabídku zadních stíracích lišt zejména […]

Auto Kelly: Systémy monitorování tlaku v pneumatikách TPMS/DDS
Auto Kelly: Systémy monitorování tlaku v pneumatikách TPMS/DDS

Určeno pro automechaniky i vedoucí autoservisů, kteří se chtějí dozvědět více o systémech měření tlaku v pneumatikách, které budou povinné u všech nových automobilů od 1. listopadu 2014. Obsah školení: • systémy sledování tlaku v pneumatikách TPMS/DDS • jak správně používat nářadí a přístroje pro TPMS/DDS • legislativa této problematiky • TPMS / DDS – […]

Auto Kelly: Testovaná kvalita ochrany plechových dílů
Auto Kelly: Testovaná kvalita ochrany plechových dílů

Auto Kelly nabízí široký sortiment opravných plechových dílů od renomovaných výrobců pro různé problematické části karoserie, které mají sklony ke korozi – prahy, lemy či opravné části dveří. Jedním z nejvýznamnějších výrobců a distributorů je dánská firma Klokkerholm, která má více než 40 let zkušeností v oblasti aftermarketových náhradních dílů a řadí se tak mezi […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!