ALCAR BOHEMIA je generálním partnerem soutěže České auto 2015

5. června 2015, 8:13

Největší prodejce litých a ocelových kol pro osobní a lehké užitkové vozy na trhu s náhradními díly v České republice, společnost ALCAR BOHEMIA, s.r.o, se stala generálním partnerem soutěže pro motoristickou veřejnost České auto 2015.

ALCAR BOHEMIA dlouhodobě podporuje akce zaměřené na zvýšení zájmu o nové bezpečnější, hospodárnější a ekologičtější vozy. Během své 17 leté působnosti v ČR si produkty skupiny ALCAR vytvořily na českém trhu pevné postavení. Na litých kolech značek AEZ, DOTZ, DEZENT a ENZO a ocelových kolech značky ALCAR STAHLRAD jezdí či jezdilo v České republice již více než milion automobilů.

Důraz na kvalitu a bezpečnost je nedílnou součástí nejen vývoje, výroby a testování nových produktů ve skupině ALCAR, ale je také součástí aktivit ALCAR BOHEMIA v České republice. ALCAR BOHEMIA se proto ve spolupráci se státními orgány snaží podporovat používání bezpečných kol a informovat motoristy, jak mohou poznat bezpečná kola, která jsou schválená pro použití na jejich vozidle. Vodítkem je pro motoristy značka KBA nebo E v kroužku s číslem schválení odlitá na čelní straně kola. K zakoupeným litým kolům by měl motorista vždy požadovat Typový list, ve kterém je uvedeno přesné typové označení jeho vozidla včetně výkonu motoru a rozměrů pneumatik. Na jeho základě si pak schválená kola může nechat zapsat do velkého technického průkazu vozidla.

V nabídce ALCAR BOHEMIA se nachází také jedno netradiční ocelové designové kolo. Tzv. hybridní kolo, spojuje přednost robustního ocelového kola v podobě nízké ceny s designovými prvky litého kola, jako jsou například stříbrné lakování a středová plastová krytka náboje. Rozměry hybridních kol jsou identické s originálními ocelovými koly a všechna hybridní kola jsou certifikována dle ECE homologací bez potřeby zápisu do technického průkazu vozidla.

Související články

Vyjádření k zachyceným zfalšovaným Typovým listům
Vyjádření k zachyceným zfalšovaným Typovým listům

V poslední době jsou ve stanicích technické kontroly stále častěji zachycovány falzifikáty Typových listů k litým kolům. Tyto padělky jsou vytvořeny pro kola různých značek, která nemají schválení pro provoz na veřejných komunikacích ČR (neprošla povinnými zkouškami a nemají homologaci) anebo pro kola, která nejsou schválená na konkrétní dané vozidlo. ALCAR BOHEMIA do ČR dováží […]

ALCAR BOHEMIA přináší designové novinky
ALCAR BOHEMIA přináší designové novinky

Nabídka největšího prodejce litých kol pro osobní a lehké užitkové vozy na trhu s náhradními díly v České republice, společnosti ALCAR BOHEMIA, s.r.o, se pro jarní sezónu obohatila o nové designy. A které designy kol již teď motoristé naleznou v konfigurátoru kol na alcar.cz a také v nabídce více než 2.000 obchodních partnerů ALCAR BOHEMIA […]

ALCAR ROADSHOW 2015
ALCAR ROADSHOW 2015

Litá kola značek AEZ, DOTZ, DEZENT a ENZO mohou návštěvníci vidět na tuningových srazech, motoristických závodech, airshow a mnoha dalších akcích. ALCAR BOHEMIA je přiváží ve speciálním výstavním přívěsu. Na kole štěstí ve stánku ALCAR mohou návštěvníci vyhrát některý z dárků nebo si vytočit třeba úkol v podobě menší rozcvičky. Nové designy litých kol mohli […]

ALCAR: Pozvánka na tiskovou konferenci
ALCAR: Pozvánka na tiskovou konferenci

ALCAR BOHEMIA, s.r.o. – největší distributora litých a ocelových kol pro osobní a lehké užitkové vozy na trhu s náhradními díly v ČR – si vás dovoluje srdečně pozvat na tiskovou konferenci, která se uskuteční dne 8. září 2015.  

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!