ALCAR ROADSHOW 2015

22. června 2015, 8:26

Litá kola značek AEZ, DOTZ, DEZENT a ENZO mohou návštěvníci vidět na tuningových srazech, motoristických závodech, airshow a mnoha dalších akcích. ALCAR BOHEMIA je přiváží ve speciálním výstavním přívěsu. Na kole štěstí ve stánku ALCAR mohou návštěvníci vyhrát některý z dárků nebo si vytočit třeba úkol v podobě menší rozcvičky.

Nové designy litých kol mohli vidět například návštěvníci červnového Dacia pikniku nebo závodu Mistrovství ČR v driftování na Autodromu v Mostě, kam se o uplynulém víkendu sjelo 51 jezdců z Čech, Slovenska, Polska a Německa. Rychlost nejlepších závodníků dosahovala v nájezdu do zatáčky až 160 km/h, což bylo jedinečným zážitkem nejen pro oči diváků, ale i pro samotné jezdce. Napínavé finálové souboje sledovalo bezmála 6.500 diváků na tribunách, ale také diváci u svých počítačů při online přenosu a živě také na kanálu SPORT 5.

Výstavní přívěs s litými koly a kolem štěstí bude možné během léta navštívit také v depech na Rally Bohemia a Barum Rally, na airshow v Roudnici nad Labem nebo první srpnový víkend na dalším závodu v driftování na trati Czechring v Hradci Králové.

Související články

ALCAR BOHEMIA je generálním partnerem soutěže České auto 2015
ALCAR BOHEMIA je generálním partnerem soutěže České auto 2015

Největší prodejce litých a ocelových kol pro osobní a lehké užitkové vozy na trhu s náhradními díly v České republice, společnost ALCAR BOHEMIA, s.r.o, se stala generálním partnerem soutěže pro motoristickou veřejnost České auto 2015. ALCAR BOHEMIA dlouhodobě podporuje akce zaměřené na zvýšení zájmu o nové bezpečnější, hospodárnější a ekologičtější vozy. Během své 17 leté […]

Vyjádření k zachyceným zfalšovaným Typovým listům
Vyjádření k zachyceným zfalšovaným Typovým listům

V poslední době jsou ve stanicích technické kontroly stále častěji zachycovány falzifikáty Typových listů k litým kolům. Tyto padělky jsou vytvořeny pro kola různých značek, která nemají schválení pro provoz na veřejných komunikacích ČR (neprošla povinnými zkouškami a nemají homologaci) anebo pro kola, která nejsou schválená na konkrétní dané vozidlo. ALCAR BOHEMIA do ČR dováží […]

ALCAR: Pozvánka na tiskovou konferenci
ALCAR: Pozvánka na tiskovou konferenci

ALCAR BOHEMIA, s.r.o. – největší distributora litých a ocelových kol pro osobní a lehké užitkové vozy na trhu s náhradními díly v ČR – si vás dovoluje srdečně pozvat na tiskovou konferenci, která se uskuteční dne 8. září 2015.  

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!