Auto Kelly zahajuje na e-shopu online aukce

15. listopadu 2016, 8:39

Všichni registrovaní zákazníci Auto Kelly mají nyní možnost využít elektronické aukce a získat tak nové zboží z nabídky Auto Kelly za zajímavé ceny.

Z  hlavní stránky e-shopu www.autokelly.cz je nyní umožněn přístup na stránku aukcí, na které jsou postupně spouštěny aukce jednotlivého zboží. Každá aukce má nastavenu dobu, po kterou je možné přihazovat. V okamžiku vypršení tohoto limitu zboží získá zákazník, který nabídl nejvyšší cenu.

Jak fungují příhozy:
Aktuální cenu je možné přebít o nejnižší možnou částku, která je u zboží uvedena, nebo je možné rovnou přihodit víc přepsáním předvyplněné částky na vyšší hodnotu.

Další možností je využití funkce automatického přihození. V  okénku „Vaše nabídka“ lze nastavit maximální částku, kterou chcete za předmět zaplatit a změnit možnost nastavení na Automatické přihazování. Systém tak automaticky přihazuje o přednastavenou minimální výšku příhozu až do dosažení maximální částky pokaždé, když přihodí někdo jiný.

Možnost „Kup teď“:
Pokud nechcete čekat do konce aukce, můžete si zboží okamžitě zakoupit za cenu, která je uvedená jako „Kup teď“. Zboží bude automaticky objednáno a najdete ho v historii svých objednávek.

Výhra v aukci – dodání zboží:
Pokud aukci vyhrajete, obdržíte potvrzující email a zboží bude automaticky odesláno na pobočku, kterou jste si při registraci do e-shopu Auto Kelly nastavili jako domovskou. Velkoobchodní zákazníci, kteří přijímají zboží rozvozem, obdrží
i toto zboží na svou dodací adresu.

Vstup do aukcí pro registrované zákazníky naleznete zde.

Pravidla aukcí Auto Kelly jsou zveřejněna na: www.autokelly.cz/page/AuctionGuide

Související články

Novinka u Auto Kelly – Zapalovací svíčky Denso
Novinka u Auto Kelly – Zapalovací svíčky Denso

Od 1. listopadu Auto Kelly rozšiřuje sortiment zapalovacích svíček o značku DENSO. Sortiment obsahuje 17 iridiových a 16 niklových svíček a všechny jsou drženy skladem. Těchto 33 položek dohromady pokrývá 87% vozového parku zážehových motorů. Iridium TT Svíčka Iridium TT dokonale kombinuje výhody nejmenší iridiové elektrody a technologie Twin Tip. Díky tomu Vám nyní mužeme […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!