Novinka u Auto Kelly – Zapalovací svíčky Denso

4. listopadu 2016, 17:46

Od 1. listopadu Auto Kelly rozšiřuje sortiment zapalovacích svíček o značku DENSO. Sortiment obsahuje 17 iridiových a 16 niklových svíček a všechny jsou drženy skladem. Těchto 33 položek dohromady pokrývá 87% vozového parku zážehových motorů.

Iridium TT
Svíčka Iridium TT dokonale kombinuje výhody nejmenší iridiové elektrody a technologie Twin Tip. Díky tomu Vám nyní mužeme nabídnout perfektní zapalovací svíčku, která má výborné zapalovací schopnosti a nesrovnatelně delší životnost.

Svíčka Iridium TT je, díky silně koncentrované jiskře a následně i díky její výborné distribuci umožňující snadné zapálení i chudších směsí, doporučována také pro vozy s LPG a CNG!

Díky těmto nesporně pozitivním vlastnostem je Iridium TT vhodnou alternativou k prémiovým OE svíčkám a skvěle se doplňuje s již dříve představenou řadou Nickel TT, která je vhodná spíše na starší vozy a cenově orientovaného zákazníka.

Nickel TT
Svíčky Nickel TT byly představeny v roce 2010 a byly vůbec prvními svíčkami s  tenkými elektrodami vyrobené bez použití drahých kovů. Jsou vybaveny niklovými středovými a zemnicími elektrodami o průměru 1,5 mm, který je menší než u svíček standartního typu. Díky této vlastnosti mají svíčky DENSO Nickel TT vyšší výkon a zajišťují účinnější zapalování směsi vzduchu a paliva v porovnání se standartní svíčkou.

Co se týká zapalovacích vlastností, jsou svíčky Nickel TT shodné s platinovými svíčkami a umožňují snížení spotřeby paliva. Úspory je dosaženo díky úplnému spálení směsi ve válci při současném zvýšení výkonu motoru.

Společně tak Nickel TT a Iridium TT vytvářejí ideální kombinaci nabídky standardních a prémiových zapalovacích svíček.

Nejprodávanější položky a jejich aplikace:

Související články

Auto Kelly zahajuje na e-shopu online aukce
Auto Kelly zahajuje na e-shopu online aukce

Všichni registrovaní zákazníci Auto Kelly mají nyní možnost využít elektronické aukce a získat tak nové zboží z nabídky Auto Kelly za zajímavé ceny. Z  hlavní stránky e-shopu www.autokelly.cz je nyní umožněn přístup na stránku aukcí, na které jsou postupně spouštěny aukce jednotlivého zboží. Každá aukce má nastavenu dobu, po kterou je možné přihazovat. V okamžiku […]

Co je nového na e-shopu Auto Kelly
Co je nového na e-shopu Auto Kelly

Během léta a září v e-shopu Auto Kelly spustili několik nových funkcionalit a vylepšení. Představíme Vám ty nejdůležitější. Kalkulátor úspor LED svítidel Kalkulátor Vám poskytne přesný výpočet úspor a dobu návratnosti investice do LED stropních svítidel. Kalkulátor najdete ZDE. Přehledné tabulky specifikací a parametrů Technické specifikace a prametry produktů jsou nyní uspořádány do přehledné tabulky. […]

Novinka u Auto Kelly – Pracovní krémy Indulona
Novinka u Auto Kelly – Pracovní krémy Indulona

V sortimentu Auto Kelly nově najdete ochranné pracovní krémy na ruce známé tradiční značky Indulona. Tyto krémy řady Profi mají unikátní složení, které poskytují pokožce všestrannou péči, ochranu a jsou nezbytným doplňkem jak při každodenní práci, tak i po samotném ukončení pracovní činnosti, kdy pokožka potřebuje kvalitní regeneraci. V nabídce Auto Kelly najdete tyto varianty: […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!