Nový vůz Porsche Macan – obut do pneumatik Michelin

25. listopadu 2013, 21:10

Nové SUV od Porsche s názvem Macan bude v originální výbavě obuto do tří produktových řad od Michelinu. Budete si tak moct užít jízdu v létě i v zimě, kdekoliv na světě.

Tři produktové řady Michelin, včetně letní novinky MICHELIN Latitude Sport 3, byly homologovány pro nový Macan. Pro zimní ježdění byl zvolen MICHELIN Latitude Alpin 2 a pro jízdu ve všech ročních obdobích MICHELIN Latitude Tour HP.

Nový MICHELIN Latitude Sport 3
MICHELIN Latitude Sport 3 je třetí generací pneumatiky nesoucí jméno Latitude pro on-road SUV vozy. Poprvé byla certifikována na vůz Porsche v roce 2002 pro první Cayenne. Vzhled nové pneumatiky byl zaměřen na image síly a výkonu se speciálním důrazem kladeným na bezpečnost, spotřebu paliva a životnost obutí.

MICHELIN Latitude Alpin 2
Zimní pneumatika vyvinutá pro ta nejvýkonnější SUV. Nabízí vylepšený záběr na sněhu, snadné ovládání a kontrolu vozidla, bez ohledu na jízdní podmínky.

MICHELIN Latitude Tour HP
Obutí pro vysoce výkonné vozy SUV. Důraz kladen na bezpečnost, ovládání a comfort jízdy. V určitých regionech se jedná o celoroční pneumatiku (např. Spojené státy Americké).

Všechny tři produktové řady reflektují strategie společnosti Michelin s názvem MICHELIN Total Performance, kde jdou inovace a nejmodernější technologie ruku v ruce, aby přinesly vysokou bezpečnost, životnost, úsporu paliva a zážitek z jízdy a to bez kompromisu v některé oblasti výkonu pneumatiky.

Související články

Michelin a Porsche 918 Spyder
Michelin a Porsche 918 Spyder

9 čísel, 1 rekord, 8 klíčových informací 9 čísel – 1 pneumatika  – MICHELIN Pilot Sport Cup 2 certifikovaná pro celosvětové použití – 1 celosvětový dodavatel pneumatik pro vůz Porsche 918 Spyder –  Michelin – 2 rozměry  – 265/355-ZR20 pro přední kola a 3225/30-ZR21 pro zadní nápravu – 3.672 (918×4) – vysoce výkonné pneumatiky Michelin […]

Společnost Michelin jako strategický partner PSA Peugeot Citroën vyvíjí pneumatiky pro nový Peugeot 308
Společnost Michelin jako strategický partner PSA Peugeot Citroën vyvíjí pneumatiky pro nový Peugeot 308

Společný projekt pod hlavičkou Michelin a PSA Peugeot Citroën při vzniku nového Peugeotu 308 byl veden snahou vylepšit nový model pneumatikami, které umožní získat z tohoto vozu maximum. Laurent Cléro, Account Manager pro technické záležitosti, zodpovědný za vývoj pneumatik pro novou 308: “ Velmi ambiciózní požadavky ze strany PSA Peugeot Citroën pro novou 308 byly […]

MICHELIN a Peugeot 208 T16 Pikes Peak
MICHELIN a Peugeot 208 T16 Pikes Peak

30. června spojí MICHELIN své síly s Peugeot Sport a Sébastienem LOEBEM v nejdéle trvajícím a zároveň nejprestižnějším závodě v jízdě do kopce – Pikes Peak International Hill Climb v Coloradu ve Spojených státech. Devítinásobný mistr světa rallye Sébastien Loeb s Peugeotem 208 T16 Pikes Peak bude závodit na pneumatikách MICHELIN (31/71-18), které byly vyvinuty […]

Pneumatiky MICHELIN jsou standardní výbavou modelu kabrioletu CHEVROLET Corvette Stingray 2014
Pneumatiky MICHELIN jsou standardní výbavou modelu kabrioletu CHEVROLET Corvette Stingray 2014

Michelin slaví coby exkluzivní dodavatel pneumatiky pro model 2014 Chevrolet Corvette Stingray uvedení tohoto ikonického kabrioletu, který se stal centrem pozornosti na Autosalonu 2013 v Ženevě. Michelin dnes slaví coby exkluzivní dodavatel pneumatiky pro model 2014 Chevrolet Corvette Stingray uvedení tohoto ikonického kabrioletu, který se stal centrem pozornosti na Autosalonu 2013 v Ženevě. Michelin, přední […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!