Pirelli: Turínský filharmonický orchestr v Settimo Torinese

22. října 2014, 11:11

S vydáním MITO festivalu SettembreMusica 2014, Pirelli opět hostí koncert v továrně v Settimo Torinese. Po úspěších v letech 2010 a 2011, byla tento rok řada na Turínském filharmonickém orchestru, dirigovaném Michou Hamelem, aby zahrál Beethovenovu Symfonii č. 1 v C major Opus 21 a Symfonii č. 7 v A major Opus 92, před 1,000 lidmi.

Od roku 2007, tato iniciativa Settimo Torinese je součástí závazku Pirelli podporovat MITO Festival, jeho Turínské vydání a program “MITO per la Città di Torino”. Právě toto podtrhuje úzké pouto, které společnost vždy měla s prostředím, kde se nacházejí její továrny.

“Vybrali jsme Beethovena, protože jeho muzika reprezentuje v tom nejlepším spojení konkrétnosti a inovací typických pro moderní továrny” řekl Antonio Calabrò, Pirelli.

Koncert v továrně fakticky potvrzuje spojení mezi pracovním prostředím a kulturou, naslouchajíc evropské a italské kultuře a pokračující roli průmyslu. Továrna v Settimo Torinese ukazuje jak moc se továrna změnila a rozrostla, díky nejvíce pokročilé technologii. Poslouchání hudby nám může pomoci pochopit hloubku probíhajících změn.

Tisková zpráva Pirelli

Související články

Pirelli World Challenge oslavila sezónu 2014
Pirelli World Challenge oslavila sezónu 2014

Po napínavém finále závodního víkendu v Miller Motorsports Parku a závěru 25. výroční sezóny 2014, Pirelli World Challenge oslavila úspěchy svých šampionů. V GT, si již třetí titul po sobě odvezl Johnny O’Connell, zatímco Lawson Aschenbach si připsal druhý jezdecký titul v třídě GTS. Michael Mills sebral GT-A titul a pohár B.R.M. Sportsman, zatímco Michael DiMeo, […]

24 hodin ve Spa: Největší událost roku pro Pirelli
24 hodin ve Spa: Největší událost roku pro Pirelli

Při neobvykle suchém závodě 24 hodin ve Spa, pneumatiky Pirelli demonstrovaly rychlost a konzistenci, která je dělá tou pravou volbou originálního vybavení pro většinu výrobců super-sportovních automobilů. Nejen to, ale Pirelli uskutečnila největší logistickou operaci během celé motoristické sezóny. Celkově kolem 9.000 pneumatik bylo použito během 24 hodin, transportováno 20 kamiony a s potřebou služeb […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!