Auto Kelly Race Show 2012 – reportáž

4. června 2012, 0:00

Ve dnech 29 až 31. května 2012 proběhla na Masarykově okruhu v Brně akce Auto Kelly Race Show 2012. A portál MotoFocus u toho nesměl chybět.

Na akci jsme dorazili před devátou hodinou. Před vjezdem na brněnský autodrom se již tvořila kolona návštěvníků. Někteří přijeli silnějšími vozítky, aby si mohli vyzkoušet zdejší okruh, někteří si své sportovní miláčky vezli na přívěsu. U vjezdu nás uvítala krásná děvčata v přiléhavých úborech a barvách Auto Kelly. Každý dostal drobnou pozornost a průvodce celou akcí. Pak již bylo na každém, kde zavítá, zda k vystavovatelům nebo využije některou z atrakcí, které byly pro návštěvníky přichystány.

A kterých atrakcí bylo možno využít? Jízda na závodním okruhu vlastním vozem, jízda supersporty, jízda závodními speciály třídy Radical, závody motokár, paralelní závody, simulovaný pit-stop, freestyle motokros show, streetfighter show, trial show, RC modely, bunde running, siloměr Hammer, jízda zručnosti na e-kolech, hod pneu do dálky, Segway a Bodypainting.

Expozice vystavovatelů byla umístěna na volné ploše, nebo ve stanech a hlavně originálně v pit-stopech. Sice v těchto pit-stopech nebyly nažhavené stroje, ale stejně žhavé akční nabídky na zboží vystavovatelů.

Vystavované firmy a značky: Starline, Ferodo, SKF, Valeo, Monroe, LUK, INA, Delph, Ate, febi, Icer, Osram, Bosch, Mann Filter, Continelntal, Filtron, Bosal, Mogul, Shell, Castrol, Varta, Nipparts, Lpr, NordGlass, Champion, Metelli, Graf, Victor Reinz, Moog, Magneti Marelli, Dayco, Nissens, Gates, Hella, Brisk, Walker, VDO, TEXA a mnoho dalších.

Samozřejmostí byl výborný catering. Celá akce vždy končila kolem osmnácté hodiny.

 

Vystavovatelům jsme pak položili dvě jednoduché otázky:
1. Jak se Vám líbila akce Auto Kelly Show?
2. Co jste návštěvníků představili, případně vaše novinky v sortimentu.

Jaroslav Hroch, Nissens
1. Masarykův okruh a s ním spojené akce byly dle mého názoru nejlepší za posledních pár let pořádání těchto setkání mezi zákazníky a dodavateli.
2. Zákazníkům jsme představili tyto novinky – celohliníkové chladiče a technologii 5 mm.

Ellen Benešová, Osram
1. Skvěle připravená a zorganizovaná akce, na které bylo o zákazníky skvěle postaráno a pro všechny návštěvníky, od rána do večera připraven zajímavý program. K úspěchu přispělo samozřejmě i ideální počasí.
2. My jsme představovali hlavně naši žhavou novinku – LED pro denní svícení.

Více podrobností v článku, který zveřejníme tento týden (redakce)

Gábor Iffland, Valeo
1. Velmi podařená akce, dobře organizovaná, perfektní prostory, dodavatelé měli prezentace na vysoké úrovni a doprovodné akce byly velmi atraktivní. Byla to nejlepší distributorská akce za posledních 5-ti let.
2. Prezentovaný sortiment: – spojky, stěrače, klimatizace a parkovací radary
Novinky:
– inovace ve stěračích v oblasti OE: stěrače Aquablade pro Mercedes
– rozšiření sortimentu spojkových sad Kit4P s pevným setrvačníkem, hlavně na motorizace koncernu VW –> 117 návštěvníků si vyzkoušelo jízdu v demo-autech Škoda Superb 2.0 Tdi, ve kterých mohli porovnat jízdni komfort s dvouhmotovým setrvačníkem v jednom z aut a se spojkou Kit4P s pevným setrvačníkem v druhém
– obnovený sortiment parkovacích radaru beep&park s čidly "New Technology"

K novinkám se vrátíme v samostatném článku (redakce)

Marie Burdová, BRISK Tábor
1. Akce se nám velice líbila. Byla zaměřená na naše konečné zákazníky, kterými jsou čím dál tím více převážně servisy, protože v současné době ubývá lidí, kteří si zapalovací svíčky vyměňují sami. Svěří toto raději odborníkům.
2. V akční nabídce Auto Kelly jsme na této akci měli novinku – svíčky Iridium Premium +, které jsou určeny pro běžný i tuningový provoz. Doplnili jsme touto řadou svíček osazení motorů TFSI, TSI, HPi, GDi aj.
Zákazníky jsme informovali o výhodách této nové řady, představili jsme nový katalog zapal.svíček BRISK a odpovídali na otázky přímo z praxe. Velmi dobré ohlasy jsme měli na motocyklové zapal.svíčky, které jsou čím dál více oblíbené a v sortimentu Auto Kelly jsou také zařazeny (stejně jako zapal.svíčky GARDEN).

K novinkám se vrátíme v samostatném článku (redakce)

Rostislav Psota, Federal-Mogul
1. AutoKelly Race Show 2012 “voněla” po motorech, a musela být tedy velice přitažlivá pro zákazníky AutoKelly. Firma AutoKelly připravila přitažlivý program, který přilákal tisíce návštěvníků. Samozřejmě dobře pro dodavatele a ještě lépe pro ty, kteří byli připraveni se prezentovat. V akci byl cítit důraz na “pobavit a nechat se bavit” a v návštěvnících určitě zanechala chuť příště tuto akci opět navštívit. Z pohledu dodavatele signál být příště dobře připraven.
2. Firma Federal-Mogul na svých expozicích propagovala nové technologie dostupné pro trh náhradní spotřeby jako je např. speciální technologie ochranné vrstvy na brzdových kotoučích Ferodo (disc Coat+) a technologie ochranné vrstvy dílů řízení Moog (Cataphoresis). Formou dovednostních soutěží Federal-Mogul propagoval portfolio distribuované firmou AutoKelly, díly řízení Moog, díly brzdových systémů Ferodo a díly prodávané pod značkou Champion (zapalovací svíčky, stěrače a filtry).

Tomáš Jursa, HELLA CZ
1. Akce se nám líbila, myslím, že počasí také hodně pomohlo, účast byla z našeho pohledu slušná a program i obchodní nabídky AK velmi atraktivní. Určitě budeme účastnit i dalších ročníků…
2. článek

Petr Tomáš Opleta, SKF Ložiska, a.s.
1. Jak je již u Auto Kelly zvykem, akce byla velmi povedená.
2. SKF prezentovalo kompletní sortiment, ale zatím bez připravované novinky manžet řízení, které budou v sortimentu během několika měsíců.

Na závěr, ještě jeden komentář návštěvníka této akce:
Chtěl bych reagovat na akci Auto Kelly v Brně. Zažil jsem hodně akcí od Auto Kelly, ale tato neměla chybu. Fakt super, všude chválím. S pozdravem Autoservis Čapek.

Celý den byl velice povedený a je vidět, že se líbil nejenom nám. A hlavně doufáme, že se budeme moci zúčastnit i příště.

Fotoreportáž

Krásky na Auto Kelly Race Show 2012

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!