Otevření pobočky Stahlgruber Hostivice (fotoreportáž)

2. února 2015, 15:55

V pátek 30.01.2015 proběhl den otevřených dveří u příležitosti představení nově zrekonstruované pobočky v Hostivici, nyní pod značkou STAHLGRUBER.

{uri:/gallery/129}

V průběhu dne bylo možno si prohlédnout nové prostory pobočky, a to včetně skladu vybaveného nejmodernější technologií. Byly připraveny prezentace jednotlivých dodavatelů (ATE, BOSCH, HENKEL a další).

Rovněž byly připraveny prezentace servisních konceptů STAHLGRUBER, klimatizací, geometrií a diagnostik včetně TPMS. Pro dotazy byl k dispozici celý tým specialistů včetně specialistů na garážovou techniku.

Zároveň bylo možno využít časově limitovanou akční nabídku na vybrané produkty či garážovou techniku, kterou pro Vás připravili speciálně pro tuto událost.

Prodejní pobočka STAHLGRUBER HOSTIVICE
Průmyslová 1385
areál Tulipán park
253 01 Hostivice

Telefon: +420 225 983 225
Mobil: +420 601 227 518
hostivice@stahlgruber.cz

Otevírací doba:
Po – Pá: 8-18 hod.
So: 8-12 hod.

Související články

Hostivice v barvách STAHLGRUBER
Hostivice v barvách STAHLGRUBER

V dnešní době je mobilita základním předpokladem přežití a růstu v moderním světě obchodu. Mobilita vyjadřuje rychlost a flexibilitu, ale i dynamiku a inovativní sílu. Vystihuje také kvalitu a výkon, které může obchodní firma nabídnout a zaručit svým zákazníkům i dodavatelům. Od začátku letošního roku můžete navštívit nově zrekonstruovanou pobočku v Hostivici, nyní pod značkou […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!