Společnost TECHNOLOGY – GARAGE se představí na veletrhu EUROTRANS

2. října 2013, 18:42

Společnost specializující se na vybavení auto – pneu servisů představí na veletrhu několik zajímavých exponátů. Společnost můžete najít v pavilonu G2, stánek číslo 034.

Jedním z exponátů bude přístroj na servis klimatizací Brain Bee CLIMA 9000 pro chladivo R134a a CLIMA 1234yf pro chladivo R1234yf. Oba tyto TOP přístroje mají plně automatické režimy, databanku, tiskárnu, ECO LOCK koncovky a mnohé další výhody, které se mohou hodit potenciálním uživatelům tohoto produktu. Zejména ECO LOCK koncovky (patent BRAIN BEE) dávají tomuto produktu nezanedbatelnou výhodu a to, že zabraňují obvyklému úniku drahého chladiva při odpojování přístroje od vozu. Další zajímavostí je funkce LONG LIFE PUMP, který prodlužuje servisní interval výměny oleje kompresoru klimatizace až na 1000 hodin a opět šetří provozní náklady uživatele přístroje.

Dalším exponátem bude TOP stojanový zvedák OMCN 955/B. Jedná se o robustní a bezpečný elektromechanický stojanový zvedák pro nákladní vozy a autobusy. Ten se skládá z osmi kusů stojanů, které se dají používat v jedné, nebo i ve dvou sestavách. Každý stojan má nosnost 5,5 t (celá sestava 44 t). Výhodou jsou komfortní ovládací panely na všech stojanech, zdvojené bezpečnostní systémy PCL1+PCL2, automatické olejové mazání a paletizační vozík pro snadnou manipulaci u každého stojanu.

Společnost také představí universální diagnostiku řídících jednotek BRAIN BEE řady F-TOUCH a řady B-TOUCH s bluetooth komunikací. Jedná se o sériovou diagnostiku pro osobní a dodávkové vozy více jak 60 evropských i asijských značek vozů (komfortní diagnostika pro benzínové i dieselové motory, ABS, airbagy, různé senzory, převodovky, elektronické ruční brzdy, klimatizace, kódování klíčku a vstřiků, parkovací asistent, tlaková čidla pneu, servisní intervaly a mnoho dalšího). Nyní má diagnostika nově funkce INTELIGENCE , DYNAMICKÉ TESTY a DPT výkonový test, které umožňují rychlejší, efektivnější a přesnější identifikaci závad a poruch na voze. Přibyla i nová funkce FREEZE FRAME, kdy se u zjištěné závady vypíší i otáčky motoru, teplota, tlak vstřiku paliva atd. v čase vzniku závady.

Na veletrhu tato společnost dále představí novou řadu pneuservisních strojů TECO (Itálie), kategorie PROFI a mnoho dalšího sortimentu vybavení servisů.

Společnost TECHNOLOGY – GARAGE se zabývá technologickými vybavením auto – pneu servisů, STK i dílen v průmyslu již od roku 1995. Zajišťuje realizace, komplexní a profesionální služby po celé České republice. Více informací o společnosti včetně referencí najdete na www.technology-garage.cz

Související články

EUROTRANS 2013 – autoservisní technika, logistika, konference Mobilita budoucnosti
EUROTRANS 2013 – autoservisní technika, logistika, konference Mobilita budoucnosti

První ročník dopravního veletrhu EUROTRANS 2013 se bude konat souběžně s Mezinárodním strojírenským veletrhem MSV v říjnovém termínu na brněnském výstavišti. Termín veletrhu EUROTRANS je třídenní – od úterý 8. října do čtvrtka 10. října. Veletrh bude umístěn v hale G2, na volné ploše H a v kolejišti u pavilonu A. Do této haly je […]

Na veletrh AUTOTEC navazuje Den autoservisní techniky
Na veletrh AUTOTEC navazuje Den autoservisní techniky

Veletrh EUROTRANS navazuje mimo jiné na veletrh AUTOTEC včetně jeho doprovodných programů, proto je středa 9. října věnována autoservisní technice. Dopoledne proběhne slavnostní vyhlášení výsledků soutěží Autoservis roku 2013, Autoopravář roku 2013, Pneuservis roku 2013 a Škola vyučující autoobory roku 2013. Odpoledne je jako součást Logistické konference EULOG 2013 věnováno například optimalizaci procesů v servisním […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!