Představení nové 3D geometrie STARLINE na Auto Kelly RODEO SHOW garážového vybavení

21. října 2013, 10:12

Na největší a nejzábavnější RODEO SHOW garážového vybavení Vám Auto Kelly představuje několik novinek. Mezi nimi je také nová 3D geometrie STARLINE.

Seznamte se s revolučním způsobem měření geometrie vozidel. Jednou z největších předností tohoto měřicího přístroje je možnost jeho instalace prakticky do jakékoliv dílny díky unikátnímu systému snímání měřících terčů na kolech vozidla. Ohromí Vás i naprosto jedinečný design ovládacího softwaru. Vybrat si dále můžete z velmi bohatého příslušenství. Například pomocí patentovaného způsobu uchycení terčů magnetickými držáky jste schopni provést kompletní měření geometrie za několik málo desítek vteřin bez nutnosti provádět kompenzaci „házivosti“ disků (tzv. run-out).

Nadstandardní výbava v základní ceně:
• 32“ LED monitor
• přesné snímací HD kamery
• výkonný PC vybavený SSD extrémně rychlým diskem

Objednací kód: GV GE007
Do 21. 11. 2013 3D geometrii objednáte za akční cenu 219.000 Kč. Další zajímavé akční ceny na velký nůžkový zvedák, balíčky zboží a garážové vybavení najdete v Novinách plných šlágrů.

Přijďte se na ni podívat na pokračování RODEO SHOW:
Pardubice 23. – 24. 10.
Frýdek-Místek 30. -31. 10.
Bratislava (SK)   6. – 7. 11.
Kladno   13. – 14. 11.
Brno – Slatina   20. – 21. 11.

Zábava začíná vždy v 10:00 a pokračuje do 17:00 hodin.

Více informací na www.autokelly.cz.

Související články

RODEO SHOW Auto Kelly v plném proudu
RODEO SHOW Auto Kelly v plném proudu

Fotografie RODEO SHOW Auto Kelly na pobočce Most. Navštivte RODEO SHOW i v dalších městech. Více také ZDE a na autokelly.cz.

Auto Kelly: RODEO SHOW garážového vybavení 2013
Auto Kelly: RODEO SHOW garážového vybavení 2013

Rodeo Show garážového vybavení 2013 se blíží. Přijďte si pochutnat a vyjezdit si slevu na býkovi. Více na autokelly.cz

Novinka: Palivové hadice STARLINE
Novinka: Palivové hadice STARLINE

Palivové hadice vám Auto Kelly nabízí ve třech provedeních – hadice gumové (PVC-NBR), hadice protkané textilem (NBR/PET/PVC-NBR) a hadice kryté textilem (NBR/CO). Níže uvádíme jednoduché označení hadic pro snadné a rychlé objednání žádané hadice. Kvalita bez kompromisů Výroba palivových hadic STARLINE probíhá v Evropě u jednoho z největších a nejzkušenějších výrobců tohoto sortimentu. Vše v […]

Novinka: Revoluční 3D geometrie Starline
Novinka: Revoluční 3D geometrie Starline

Seznamte se s revolučním způsobem měření geometrie vozidel. Jednou z největších předností tohoto měřicího přístroje je možnost jeho instalace prakticky do jakékoliv dílny díky unikátnímu systému snímání měřících terčů na kolech vozidla. Snadné ovládání a moderní design Ohromí Vás i inovativní design a intuitivní ovládání. Vybrat si můžete z velmi bohatého příslušenství (robot, magnetické držáky, […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!