Auto Kelly: Nová T-verze 3D geometrie STARLINE

7. července 2014, 17:19

Čerstvou novinkou v sortimentu garážového vybavení je T-verze 3D geometrie STARLINE. Tento typ rozšiřuje nabízenou řadu 3D geometrií o atraktivní model, který vás zaujme nejen svou cenou, jenž je v současnosti nejlepší na trhu.

Hlavní výhody:
    – kompaktní konzole obsahuje veškeré technologie potřebné k provozu
    – bezúdržbové měřící terče
    – šetří místo v dílně
    – přehledné pracovní prostředí v českém jazyce

Konzole ve tvaru písmene „T“ v čele zvedáku
Pro svou funkci využívá dvou 3D kamer, které jsou umístěny na konzole ve tvaru velkého písmene „T“. Tato konzole, která je nainstalována v čele zvedáku (čtyřsloupového či nůžkového), je v podstatě centrálním mozkem celého přístroje, jelikož jsou na ní nainstalovány veškeré technologie potřebné k provozu (kamery, PC, monitor, klávesnice, myš a volitelná laserová tiskárna). Díky tomu odpadají veškeré kabely či bezdrátový přenos dat z měřících hlavic.

Zároveň tato koncepce šetří drahocenné místo v dílně, poněvadž není potřebná žádná další přístrojová skříň. Vytvořené je zde i místo na úschovu měřících hlavic a jejich držáků. Pokud přístroje nepoužíváme, jednoduše zavěsíme měřící hlavice na bok konzole, kde jsou v bezpečí a nepřekáží při jiné práci.  V neposlední řadě se tato konzole stane i designově zajímavou zajímavou dominantou každé dílny.

Velkou předností tohoto přístroje jsou měřící terče. Neobsahují žádné elektronické součástky, jsou pádu odolné a kromě občasného otření prachu nevyžadují absolutně žádnou údržbu. Odpadají tím tedy veškeré problémy spojené s nabíjením či kapacitou baterie a zároveň se eliminuje nebezpečí poškození drahé měřící hlavice při pádu na zem.
   
Přehledné pracovní prostředí v českém jazyce
Samozřejmostí je potom přehledné pracovní prostředí v českém jazyce, které vede mechanika při provádění měření či samotného seřizování krok za krokem. V základní výbavě je 24“ LCD monitor, který je dostatečně velký a přehledný i při práci na zadní nápravě vozidla. Standardem je zde opět databáze seřizovacích hodnot vozidel obsahující originální databázi „AUTODATA“.

   

Náhled pracovního prostředí (klikněte na obrázek pro zvětšení)

Pravá volba pro každý servis
Všechny tyto vlastnosti předurčují T-verzi 3D geometrie Starline ke každodennímu bezproblémovému pracovnímu nasazení. V kombinaci s atraktivní cenou se tak tento přístroj stává tou pravou volbou pro každý servis, kterému záleží na rychle a profesionálně odvedené práci.

Související články

Auto Kelly: Skvělá kondice klimatizace s kvalitním kondenzátorem
Auto Kelly: Skvělá kondice klimatizace s kvalitním kondenzátorem

Klimatizace je vítaným doplňkem stále vyššího počtu vozidel obzvlášť v létě. Auto Kelly nabízí nejširší nabídku náhradních dílů pro klimatizace včetně jednoho z nejdůležitějších – chladiče klimatizace neboli kondenzátoru. Bez kondenzátoru totiž nemůže fungovat žádný klimatizační systém a jeho kvalita významně ovlivňuje účinnost klimatizačního systému. V Auto Kelly se proto produkty pečlivě kontrolují a vybírají […]

Prodej propan-butanových láhví na vybraných pobočkách Auto Kelly
Prodej propan-butanových láhví na vybraných pobočkách Auto Kelly

Ve spolupráci se společností Kralupol firma Auto Kelly v květnu uvedla nabídky propan-butanové lahve o hmotnosti 2 kg, 5 kg a 10 kg. Prodej probíhá ve speciálním režimu jen na některých pobočkách, čili objednávka na www.autokelly.cz není možná. Autorizované prodejní místa jsou na webu Auto Kelly označeny symbolem plamínku. Na těchto místech je zajištěna výměna […]

Auto Kelly: Ochrana brzd s prachovými štíty
Auto Kelly: Ochrana brzd s prachovými štíty

Při servisu brzd se kromě stavu brzdových kotoučů a segmentů brzd vyplatí zkontrolovat také prachové (ochranné) štíty brzdových kotoučů. Stejně jako brzdové obložení a brzdové kotouče podléhají i štíty degradaci způsobené zejména vlivem koroze a proměnlivého působení teplot při brzdění a akumulaci tepla. Prachové štíty efektivně chrání vnitřní části brzdového kotouče před cizími tělesy, usměrňují […]

Auto Kelly: Kompresory klimatizace (video)
Auto Kelly: Kompresory klimatizace (video)

Pro letošní letní sezonu klimatizací pro vás firma Auto Kelly připravila kompresory klimatizace na nejprodávanější modely a značky za akční ceny. V nabídce Auto Kelly naleznete jenom nové kvalitní kompresory od renomovaných evropských dodavatelů. Kromě vysoké kvality kompresoru je neméně důležitá jeho správná instalace. Proto pro vás přináší instruktážní video, které názorně vysvětluje a popisuje […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!