Počet flotil využívající služby programu Goodyear Fleet First v roce 2014 výrazně vzrostl

28. ledna 2015, 14:50

Společnost Goodyear zaznamenala během roku 2014 nepřetržitý nárůst v počtu evropských vozových parků, které využívají služby programu Fleet First určeného ke správě pneumatik. Během jednoho roku začalo tento pneuhospodářský program využívat 75 nových flotil z celkem 9 zemí, které dohromady provozují více než 30.000 vozidel.

„Jsme hrdí, že se tak vysoký počet vozových parků rozhodl pro využívání našich služeb při správě pneumatik na jejich nákladních automobilech, a to včetně mnoha flotil renomovaných jmen. Jde o jasný důkaz potvrzující vysokou úroveň služeb, které náš program Goodyear Fleet First určený pro správu pneumatik nabízí. Prostřednictvím Fleet First poskytujeme našim zákazníkům inovativní produkty, služby a řešení, které jim napomáhají snižovat jejich celkové náklady,“ uvedl Jan-Piet Huylebroeck, obchodní ředitel divize nákladních pneumatik ve společnosti Goodyear EMEA.

Tyto flotily, jichž většina působí napříč Evropou, mají své základny v Belgii, Estonsku, Francii, Německu, Itálii, Nizozemsku, Polsku, Rumunsku a Velké Británii. Mezi novými zákazníky společnosti Goodyear figurují velmi známá jména jako společnost Eddie Stobart s více než 5.000 vozidly, Turners Soham s více než 2.500 vozy, polská Hama Polska s 850 nákladními automobily, společnost Ageneau z Francie s více než 500 vozy a mnoho dalších vozových parků provozující stovky vozidel.

„Pro nás jako organizaci, která staví inovace a efektivitu do popředí našeho zájmu ve všem, co děláme, jde o dokonalé partnerství. Vyhlášené služby Goodyear TruckForce podporují naší flotilu mimo jiné tím, že zajišťují minimalizaci prostojů, a my z našich pneumatik získáváme jen to nejlepší, díky čemuž můžeme našim zákazníkům nabídnout ještě více,“ řekl Tim King, který má na starosti vozový park společnosti Turners Soham Ltd. „Prostřednictvím programu Fleet First nám dodává společnost Goodyear své prémiové produkty a zároveň, což je velmi důležité, poskytuje celý balík služeb a řešení, které nám napomáhají snižovat celkové náklady,“ uvedl Jean-Pierre Ageneau, jeden z ředitelů francouzské společnosti Ageneau.

V současné době se společnost Goodyear stará pomocí svého programu Fleet First o více než 250.000 nákladních vozidel z více než 20 evropských zemí. Svými kvalitními pneumatikami, protektory, prémiovými službami a inovativním řešením významně napomáhá provozovatelům flotil snižovat jejich celkové náklady.

Goodyear Fleet First zahrnuje kromě nabídky nových nákladních pneumatik, jako jsou Goodyear FUELMAX a KMAX, a prémiových teplých protektorů TreadMax, také široký sortiment prémiových služeb spojených s pneumatikami, mezi něž se řadí asistenční služba Serviceline 24h a internetový program pro správu pneumatik FleetOnlieSolutions. Program Fleet First je zajišťován prostřednictvím sítě Goodyear TruckForce, která sestává z téměř 2.000 servisních poskytovatelů strategicky rozmístěných v 28 evropských zemích.

Související články

Kampaň společnosti Goodyear upozorňuje na nezbytnost používání reflexních prvků
Kampaň společnosti Goodyear upozorňuje na nezbytnost používání reflexních prvků

Sněhové plískanice, kluzké silnice, mlha a hlavně tma po ránu i brzo večer, to vše jsou nepříjemné stránky podzimního počasí, s kterými se potýká každý, kdo vyrazí na silnici ať už jako řidič, chodec nebo cyklista. Právě v podzimním a zimním období dochází v důsledku snížené viditelnosti k nejčastějším střetům automobilů s chodci. I z […]

Společnost Goodyear Dunlop rozšiřuje své zimní testovací aktivity
Společnost Goodyear Dunlop rozšiřuje své zimní testovací aktivity

Společnost Goodyear Dunlop oznamuje zahájení provozu svého nového testovacího střediska Arctic Center poblíž finského města Ivalo. Zařízení bylo oficiálně otevřeno zástupci společnosti Goodyear, Jean-Pirerre Jeusettem, ředitelem inovačního centra společnosti Goodyear, Laurentem Colantoniem, ředitelem divize Global Tire Performance Prediction, a Ludvigem Nauckhoffem, zástupcem pro severský region. Středisko Arctic Center se nachází 300 kilometrů severně od polárního […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!