Vznikla nová divize skupiny DEFEND GROUP

4. listopadu 2016, 19:46

Společnost ROYAL DEFEND HOLDING a.s., člen skupiny DEFEND GROUP, představila v těchto dnech novou divizi DEFEND SMART REPAIRS GROUP. Nově vzniklá divize doplnila portfolio produktů a služeb skupiny DEFEND GROUP a rozšířila tak stávající dvě divize – DEFEND AUTOMOTIVE GROUP a DEFEND INSURANCE GROUP – o třetí pilíř skupiny. Tato divize svým významem vybočuje z dosavadního směřování společností skupiny DEFEND GROUP. Specializuje se na nové profesionální technologie v oblasti tzv. chytrých oprav automobilů. Hlavním partnerem je dánská společnost HBC System, světový lídr na trhu Smart Repairs neboli „chytrých oprav“ automobilů.

DEFEND SMART REPAIRS GROUP vstupuje do velmi důležitého segmentu speciálních oprav automobilů – tzv. Smart Repairs – chytrých oprav automobilů. Chytré opravy jsou unikátním komplexním balíčkem technologií pro malé a střední opravy všech vozů. S pomocí těchto technologií může být interiér a exteriér automobilu opět jako nový.   S nově vzniklou divizí Defend Smart Repairs Group vzniklo současně nové servisní a školící centrum technologií HBC System v Holešově. To je velmi důležitá součást celého projektu, neboť všichni pracovníci a partneři projektu budou odborně proškoleni. Součástí centra je rovněž showroom s ukázkami technologií.

Mezi základní chytré opravy se řadí opravy oprýskaného laku a škrábanců, opravy důlků a promáčklin (metoda PDR), opravy hliníkových kol, opravy autoskel, opravy světlometů, opravy tkanin, veluru  a kožených interiérů, dále opravy strukturovaných povrchů a plastů, se specializací na opravy nárazníků, stejně jako odstranění zápachu z interiéru vozů.

Díky jednotlivým technologiím, technologickým postupům a speciálnímu nářadí je každá investice do opravy či renovace doslova chytrou investicí, kterou si může dovolit každý. Opravy budou dostupné v síti zaškolených partnerů, jsou časově nenáročné a finančně přístupné. Opravy probíhají standardně do 24 hodin a pohybují se v cenové relaci 1.000 až 5.000 Kč v závislosti na druhu „chytré opravy“.

Nově vzniklou divizí DEFEND SMART REPAIRS GROUP tak doplňujeme komplexní nabídku produktů a služeb – zabezpečení – bezpečnost – ochrana – pojištění o pátou klíčovou oblast zájmu automobilového průmyslu – chytré opravy automobilů. Vozidlo klienta tak umíme chránit jak proti krádeži nebo nehodě před i po případné ztrátě, tak i proti nadměrnému opotřebení a poškození jednotlivých částí automobilu. Tím posilujeme ochranu našich zákazníků proti ztrátě hodnoty jejich automobilů„ řekl Ing. Pavel Vojtek, CEO a generální ředitel společnosti DEFEND GROUP.

Související články

HBC System – světový lídr v oblasti chytrých oprav automobilů vstupuje na český  a slovenský trh
HBC System – světový lídr v oblasti chytrých oprav automobilů vstupuje na český a slovenský trh

Dánská společnost HBC System se již 20 let zabývá vývojem inteligentních technologií oprav automobilů Smart Repairs. Nyní tento světový lídr v oboru vstupuje i na český a slovenský trh. Obchodním záměrem společnosti je vznik servisních sítí a školících center technologií Smart Repairs na území Čech a Slovenska. Na základě dohody mezi společnostmi HBC System a […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!