Excelentní kondice společnosti Cebia

10. července 2013, 11:31

Společnost Cebia, leader v oblasti prověřování ojetých vozidel, získala nejvyšší hodnocení „AAA Excelentní“ ČEKIA Stability Award 2013. Toto prestižní ocenění dokládá důvěryhodnost a stabilitu společnosti a její finanční situaci, a to včetně predikce nízkého rizika úpadku. ČEKIA Stability Award je již čtvrtým rokem samostatnou kategorií známého žebříčku CZECH TOP 100.

„Velmi si cením získaného ocenění. Je to zpráva pro naše zákazníky, ale i spolupracující společnosti z řad prodejců automobilů, leasingových společností a pojišťoven, že jsme pro ně partner s vysokou finanční i nefinanční bonitou. A to je důležitá informace hlavně v dnešní nestabilní době. Cebia je společnost bez rizika úpadku, bez finančního zadlužení, s významným postavením na trhu a v neposlední řadě i se zárukou kvality poskytovaných služeb,“ říká Ing. Martin Pajer, ředitel společnosti Cebia.

Hodnocení ČEKIA Stability Award poskytuje nezávislý pohled na finanční a nefinanční bonitu firmy. Vyjadřuje její současný stav, finanční situaci, a to včetně predikce rizika jejího úpadku. Výstupem hodnotícího modelu je známka na desetistupňové škále, kde tři nejlepší možná hodnocení jsou AAA, AA, resp. A.

Hodnocení AAA- Excelentní: Stabilní společnosti, vysoká pravděpodobnost spolehlivého plnění závazků z obchodního styku, vysoká pravděpodobnost návratnosti investic, nízké úvěrové riziko, minimální riziko úpadku.

Tisková zpráva Cebia

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!