Cebia na Slovensku s novým klíčovým partnerem

26. července 2013, 8:51

Společnost Cebia, leader v oblasti prověřování ojetých vozidel, zahájila exkluzivní spolupráci s největším slovenským inzertním portálem s ojetými automobily Autobazar.EU. Na tomto portálu jsou od počátku července 2013 u prověřených vozidel zveřejňovány OSVĚDČENÍ Cebia REPORT. Alternativně má zákazník možnost prověřit VIN vozidla přímo v systému AUTOTRACER. Obě firmy se tak budou společně snažit o ozdravení slovenského trhu s ojetými vozidly.

Pokud prodejce ojetého vozidla vygeneruje k nabízenému autu Cebia REPORT, jeho inzerát pak bude obsahovat konkrétní OSVĚDČENÍ a zákazník se z něj na portálu Autobazar.EU ihned dozví základní informace o historii vozidla. OSVĚDČENÍ Cebia REPORT si k inzerátu může připojit autobazar i soukromá osoba vkládající například inzerát na prodej vlastního automobilu. Hodnocen je především skutečný stav tachometru, dále pak zda odpovídá VIN a rok výroby a také jestli vozidlo nebylo odcizeno nebo není v leasingu. Celkové hodnocení je přehledně znázorněno hvězdičkami od 1 do 5, podobně jako třeba u hotelů.

U inzerovaných vozidel, kde není uvedeno OSVĚDČENÍ Cebia REPORT, je na kartě vozu přímý vstup do systému AUTOTRACER (www.skontrolujsiauto.sk), kde může zájemce získat další informace z historie vozidla. Dozví se, zda například u něj nedošlo ke stočení tachometru, jestli není vozidlo omlazeno, případně záznamy servisních úkonů a poškození a další užitečné informace. Tato služba je zpoplatněna a uživatelé serveru Autobazar.EU mají 20% slevu.

„Prodejce ojetých vozidel, který při své inzerci využije našeho systému Cebia REPORT, tak zvýší důvěryhodnost a tím i rychlost prodeje svého vozidla. Především má však zajištěno přední umístění inzerátu v dané sekci vč. grafického zvýraznění pomocí hvězdiček Cebia REPORTu. To mu pomůže vyčlenit se ze záplavy dalších inzerátů vozidel stejné kategorie,“ zdůraznil Martin Pajer, ředitel společnosti Cebia. „Partnerství s portálem Autobazar.EU je klíčové pro rozšíření našich aktivit na Slovensku. Naše společnost tak zahajuje akci ozdravení trhu s ojetými automobily na Slovensku tím, že dokáže odhalit nepoctivě prodávaná vozidla od těch, která jsou nabízena s použitím pravdivých informací na základě ověřené historie. Po úspěšném rozšíření našich aktivit v ČR tak chceme společně s největším slovenským portálem na inzerci ojetých vozidel zvýšit bezpečnost pořízení těchto vozidel i na Slovensku. Zvýšíme tak důvěru a zájem zákazníků o koupi vozu nejen na Autobazar.EU, ale i u dalších prověřených prodejců,“ doplnil Martin Pajer.

Michal Obeda, jednatel společnosti Autobazar.EU, uvádí: „Exkluzivní spolupráce se společností Cebia pro nás znamená výrazný posun portálu směrem ke kvalitě a větší jistotě pro kupující. Tendence stáčení kilometrů je na Slovensku už tak výrazná, že jsme se rozhodli využít naši silnou pozici a tento nepřijatelný jev co nejvíc eliminovat.  Jsme přesvědčení, že podstatnou úlohu při splnění našeho záměru sehraje právě partnerství s renomovanou společností, kterou Cebia v oblasti prověřování vozidel nepochybně je. Očekáváme, že pozitivní výsledky našeho kroku se v krátkém čase projeví v celém obchodovaní s ojetými vozidly na Slovensku.“

Související články

ŠKODA AUTO a Cebia spolupracují v rámci programu ŠKODA Plus
ŠKODA AUTO a Cebia spolupracují v rámci programu ŠKODA Plus

Společnosti Cebia, která se zabývá především prověřováním vozidel, a ŠKODA AUTO úzce spolupracují v oblasti prověřování vozidel nabízených v rámci certifikovaného programu ŠKODA Plus. Výrazně roste počet uživatelů systémů Cebia na prověřování historie vozidel z řad autorizovaných prodejců zapojených do programu ŠKODA Plus. OSVĚDČENÍ Cebia REPORT jsou využívána pro zvýšení důvěryhodnosti a transparentnosti historie aut […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!