Cebia spustila vlastní facebookové stránky a YouTube kanál

25. listopadu 2013, 15:19

Společnost Cebia spustila své oficiální stránky na Facebooku a vlastní firemní kanál na YouTube. Rozšiřuje tak komunikační kanály se svými zákazníky, partnery a příznivci z dosavadní především internetové a direct mailingové komunikace o další formy. Facebookové stránky: facebook.com/cebia.cz, YouTube kanál: youtube.com/user/cebiacz.

Na Facebooku Cebia publikuje plno zajímavostí, varování, soutěží, příběhů zákazníků, ale třeba i zábavné aplikace. „Volně přístupná facebooková aplikace s horoskopy aut využívá naši databáze s daty výroby automobilů. Ta je především používána zákazníky k ověření skutečného roku výroby vozidla před jeho koupí. Hlavním cílem facebookové aplikace je ale motoristy pobavit. I proto si mohou naši fanoušci zjistit den v týdnu, kdy bylo vyrobeno jejich auto a horoskop svého vozu, což je disciplína zcela nevědecká, zato uživatelsky atraktivní,“ uvedl marketingový manažer společnosti Cebia Jan Dryák.

Na firemním YouTube kanálu Cebia publikuje řadu informačních a instruktážních videí. Videa na YouTube dosáhla velmi krátce po zveřejnění více než 17.000 zhlédnutí. Další videa – většinou televizní reportáže o Cebii, společnost publikuje na svém webu.

Vloni Cebia spustila nový firemní web www.cebia.cz se zcela novou grafikou, strukturou a částečně i obsahem. Tento web má nyní průměrnou měsíční návštěvnost 13.000 unikátních uživatelů měsíčně.

Velké množství zákazníků (průměrně měsíčně 100.000) zadává VIN vozidla do on-line systému AUTOTRACER na adrese www.zkontrolujsiauto.cz. Zde si mohou motoristé z řad široké veřejnosti i partnerů ověřit, zda prověřované vozidlo není stočené, či omlazené, jakou má historii servisních prohlídek nebo pojistných události a další informace z minulosti vozidla.

Společnost nedávno spustila i direct mailingový newsletter Cebia NEWS. Jeho prostřednictvím poskytuje svým zákazníkům a partnerům informace, zajímavosti, novinky a statistické údaje z oboru, které jsou běžně na trhu nedostupné.

Tisková zpráva Cebia

Související články

Leptání skel nefunguje jako zabezpečení vozidla (+video)
Leptání skel nefunguje jako zabezpečení vozidla (+video)

Společnost Cebia upozorňuje na možnost poměrně snadného odstranění vyleptaných kódů na automobilových sklech. Tato technologie tedy nefunguje jako trvalé zabezpečení vozidla, které by zloději zásadním způsobem komplikovalo prodej odcizeného vozidla. Takto funguje pouze vypískovaný kód, který zasahuje hlouběji do autoskla a je tudíž neodstranitelný. Shlédněte názorné video, kde uvidíte, jak snadné je odstranění vyleptaného kódu. […]

Cebia: V Německu je 30% ojetin stočených (+video)
Cebia: V Německu je 30% ojetin stočených (+video)

Společnost Cebia upozorňuje, že podle německého automobilového klubu ADAC má v Německu 30 procent ojetých vozidel stočený tachometr. Celková škoda způsobená běžným motoristům při pořízení ojetého auta se tak ročně odhaduje na 6 miliard eur (téměř 164 miliardy korun). Lidé se domnívají, že stáčení tachometrů je ryze českým fenoménem a dovážejí si neprověřená ojetá vozidla […]

Poptávka po prověřených ojetinách motivuje bazary k dalším podvodům
Poptávka po prověřených ojetinách motivuje bazary k dalším podvodům

Společnost Cebia upozorňuje, že autobazary stále častěji zneužívají značku Cebia při nabízení svých ojetých vozidel ve snaze zlepšit jejich prodejnost. Ta jsou inzerována jako „prověřená od Cebie“ nebo dokonce autobazar na svém webu tvrdí „všechna naše vozidla jsou prověřena společností Cebia“ a přitom auta neprověřují vůbec nebo zdaleka ne všechna. Některé autobazary takto zneužívají zvýšené […]

Cebia posiluje data ze zahraničí
Cebia posiluje data ze zahraničí

Společnost Cebia získala pro svůj systém AUTOTRACER nové významné zdroje dat o vozidlech ze zahraničních zdrojů. Jedná se zejména o informace z největších aukčních portálů, zahraničních pojišťoven a servisů v západoevropských zemích. Významné zdroje společnost také získala také v Polsku a tradičně nejsilnější je na Slovensku. „Získáváme data o stavech tachometrů ze zhruba 20 největších […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!