AAA AUTO: Trh ojetin nabídl v roce 2015 téměř milion vozů

8. ledna 2016, 8:51

Stále se rozvíjející společnost Inter Cars Česká republika s.r.o. má s koncem roku 2015 napilno. 15. prosince otevřela novou pobočku v Litoměřicích a 5. ledna 2016 slavnostně otevře pobočku v Kolíně.

Litoměřická pobočka se stala 23. prodejním místem společnosti a zákazníci mohou její služby ocenit na skladové ploše o rozměrech 450 metrů čtverečních. Kromě služeb kvalifikovaného personálu zde zákazníci naleznou i více než 5 000 položek zboží. Mohou využít okamžitý osobní odběr, případně možnost rozvozu v rámci regionu.

Kolínská prodejna je v pořadí 24. prodejní místo a nabídne stejné zázemí i kvalitní služby. Nové pobočky opět plně naplňují filozofii společnosti Inter Cars. Znamená to, že zákazníkům vycházejí maximálně vstříc a snaží se naplňovat i nové firemní heslo společnosti: Na cestě k vyšším standardům.

Inter Cars navíc disponuje bohatým zázemím svých evropských centrálních skladů. Zákazníkům je zde k dispozici dalších více než 100.000.000 skladových položek s možností dodání do 24 hodin. Sortiment náhradních dílů a příslušenství obsahuje díly od více než 500 světových výrobců. Zkuste si představit třeba brzdové destičky. Ve skladech společnosti Inter Cars najdete až 16 různých jejich producentů!

Náhradní díly nabízí společnost na osobní automobily, nákladní vozy, návěsy a přívěsy i motocykly. Zaujme i nabídkou nářadí, dílenského vybavení, diagnostiky a softwarových řešení, stejně jako škálou nabízených pneumatik od renomovaných výrobců. Patří mezi ně značky, jakými jsou Michelin, Continental, Dunlop, Good Year.

Inter Cars je v současnosti nejdynamičtěji se rozvíjející společností v oblasti náhradních dílů pro automobily v České republice. Působí ve 12 evropských zemích a je největším distributorem náhradních dílů pro automobily ve střední a východní Evropě. Součástí skupiny Inter Cars je i síť nezávislých servisů pro osobní a nákladní vozy Q-SERVICE a největší internetový obchod pro motoristy www.motointegrator.cz.

Související články

Trh ojetin se v listopadu meziměsíčně zvedl o přibližně 18.000 vozů
Trh ojetin se v listopadu meziměsíčně zvedl o přibližně 18.000 vozů

V měsíci listopadu bylo na trhu v Česku nabízeno celkem 94.000 ojetých vozů. Nejvíc jich bylo k dispozici v Praze (25.806), nejméně pak v Karlovarském kraji (1.633). Jejich průměrná cena představovala 181.909 korun a průměrný nájezd kilometrů byl 153.074. Průměrné stáří vozů v nabídce bylo 8,9 roku. Vyplynulo to z kontinuálního sledování trhu, které provádí a […]

Společnost AAA AUTO se prosadila do žebříčku Českých 100 nejlepších firem
Společnost AAA AUTO se prosadila do žebříčku Českých 100 nejlepších firem

Společnost AAA AUTO se do soutěže „Českých 100 nejlepších“, jejímž cílem je v celonárodním měřítku ocenit první stovku nejúspěšnějších českých firem, probojovala poprvé. Vyhodnocení způsobilosti pro zařazení do soutěže a stanovení pořadí probíhá na základě posudků a konkrétních znalostí širokého okruhu vybraných odborníků. AAA AUTO se hned napoprvé umístila v horní polovině žebříčku na 21. […]

AAA AUTO: I přes mírné zimy zákazníci autobazarů stále častěji volí nadstandardní zimní výbavu
AAA AUTO: I přes mírné zimy zákazníci autobazarů stále častěji volí nadstandardní zimní výbavu

Navzdory teplým zimám posledních let zájemci o nákup vozu z autobazaru stále častěji požadují, aby byl vůz vybaven i pro skutečně mrazivé počasí. Podle statistik společnosti AAA AUTO se tak na seznamu výbavy významné části prodávaných ojetých automobilů objevují vyhřívaný volant, vyhřívané sedačky, vyhřívané přední okno nebo dokonce nezávislé přídavné topení, tedy položky, které byly […]

AAA AUTO pokračuje v mezinárodní expanzi, otevírá již druhou pobočku v polské Varšavě
AAA AUTO pokračuje v mezinárodní expanzi, otevírá již druhou pobočku v polské Varšavě

AAA AUTO dnes otevřelo svou druhou pobočku ve Varšavě, aktuálně třetí v Polsku. Nové autocentrum, které bude sloužit k výkupu ojetých automobilů, sídlí v severní části Varšavy na adrese Modlińska 176. V první fázi svého provozu bude nová pobočka ve Varšavě vykupovat přibližně 20 vozů týdně. Ty budou následně rozváženy do autocenter v Piasecznu na jižním […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!