Nové katalogy INA pro rok 2017/2018

19. června 2017, 11:32

INA vydala pro rok 2017/2018 2 nové katalogy. INA Chain Drive Components (INA Díly řetězových rozvodů) a INA Water Pumps ( INA Vodní pumpy).

Katalog „INA Díly řetězových rozvodů“ obsahuje přibližně 540 různých výrobků pro vozidla od více než 60-ti výrobců. Pokrývá vozidla vyrobená od roku 1997 až do 2017. Neobsahuje pouze jednotlivé náhradní díly, ale i kompletní rozvodové sady „INA Chain Drive KIT“ od společnosti SCHAEFFLER. Součástí katalogu jsou také podrobné informace o speciálním nářadí potřebným na výměnu dílů.

Katalog „INA Vodní čerpadla“ pokrývá více než 630 různých aplikací pro více než 80 výrobců vozidel. Obsahuje čerpadla mechanické, vakuově ovládané, elektrické a také moduly inteligentního tepelného managementu, které jsou dostupné pro nezávislý trh od firmy SCHAEFFLER výhradně pod značkou INA.

Katalogy obsahují intuitivní popisné symboly pro typ, modelový rok nebo specifické informace pro dané vozidlo. Katalogy jsou k dispozici v pěti jazycích – angličtině, němčině, francouzštině, italštině a španělštině.

Kompletní informace, jako například díly pro starší vozidla a informace o celé nabídce společnosti SCHAEFFLER pro aftermarket, naleznete v internetovém katalogu, známém garážovém portálu REPXPERT.

 

Související články

Práci padělatelům ztěžuje kód DataMatrix
Práci padělatelům ztěžuje kód DataMatrix

Produktové pirátství představuje globální problém. A proto společnost Schaeffler doplňuje označování produktů kódem DataMatrix. Tento kód si lze jednoduše a rychle zkontrolovat pomocí nové bezplatné aplikace PrecisionDesk. Aplikace běží pod operačními systémy Android, iOS i Windows a poskytuje také u vybraných přesných ložisek doplňující informace, například protokoly o měření, doporučení ohledně montáže a údaje týkající […]

Schaeffler: Úspěšná cesta v roce 2016
Schaeffler: Úspěšná cesta v roce 2016

Globální automobilový a průmyslový dodavatel Schaeffler oznámil předběžné klíčové údaje za finanční rok 2016.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!