DENSO: další značka startérů a alternátorů v Auto Kelly

27. května 2013, 11:42

Sortiment elektrických dílů u Auto Kelly pod drobnohledem, a proto pro vás připravili další rozšíření. Teď doplněn výběr alternátorů a startérů o japonskou značku DENSO.

Startéry a alternátory pro osobní a užitkové vozy
Od května firma Auto Kelly rozšířila nabídku technických dílů o startéry a alternátory DENSO. V současnosti sortiment zahrnuje 203 položek pro osobní a užitkové vozy (166 alternátorů, 37 startérů) a v budoucnu se plánuje rozšíření o další položky.

Vývoj cen startérů a alternátorů
Ceny startérů i alternátorů na trhu originálních dílů, ale i na aftermarketu se za posledních několik let významně snížily. Příčinou uvedeného trendu je zejména zvyšující se podíl prodejů na aftermarketu (což znamená nižší fixní náklady), ale i vyšší konkurence výrobců. V Auto Kelly nakoupíte startéry a alternátory DENSO za příznivé ceny. Proto nemusíte uvažovat o opravě startéru nebo alternátoru, lepší je využít naši nabídku a vyměnit celek za nový. Kupříkladu nový alternátor pro vozy FORD koupíte již od 5.500 Kč + DPH.

O společnosti DENSO CORPORATION
Firma byla založena v roce 1949 ve městě Kariya v Japonsku. Dnes má celkem 188 poboček a dceřiných společností ve 35 zemích světa a je jedním z nejvýznamnějších výrobců komponentů automobilového průmyslu na světě. Ze všech značkových výrobců firma DENSO dodává nejvíce alternátorů do prvovýroby, zejména díky dodávkám do automobilky TOYOTA. DENSO dodává startéry a alternátory také do prvovýroby vozů FORD, FIAT, HONDA, MAZDA, OPEL-GM, PEUGEOT/CITROËN.

Výhody výměny celku místo jeho opravy:
• finanční úspora díky příznivým cenám
• rychlost a operativnost opravy
• opravu nemusí provádět specializovaný elektroservis
• opravený celek obsahuje opotřebované původní komponenty, nový celek ne
• na nový celek je poskytovaná garance
• rychlost dodání celku
• následná vyšší spolehlivost a delší životnost nového celku
• vyšší nároky na funkci, zatížení a trvanlivost

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!