bilstein group bude na veletrhu Automechanika 2018 prezentovat vlastní výrobu

25. srpna 2018, 10:58

bilstein group na veletrhu Automechanika poprvé představí svou vlastní výrobu. Také proběhne premiéra nového filmu věnovanému společnosti.

bilstein group na veletrhu Automechanika 2018

Premiéra na stánku bilstein group během letošního ročníku veletrhu Automechanika: poprvé se představí vlastní výrobní oddělení společnosti v samostatném výstavním prostoru. A to všechno proto, že bilstein group je také výrobcem, a to již od roku založení v roce 1844. Na základě prezentovaných produktů, jako jsou náboje kol a vodní čerpadla, bude prezentován celý výrobní proces.

Na hlavní ploše stánku, který se letos rozrostl na 480 metrů čtverečních, bude kladen důraz na známé značky febi, SWAG a Blue Print.

bilstein group na veletrhu Automechanika 2018

Tyto a další informace o bilstein group bude možné sledovat na velkém LED monitoru. Nový film věnovaný společnosti zde bude mít premiéru. Umožní vám nahlédnout do zákulisí podniku Ennepetal – od logistiky až po vlastní laboratoř oddělení kvality. Navíc v „uvítacím“ baru budou mít zákazníci a hosté příležitost promluvit si se svými zástupci a prohloubit obchodní vztahy.

bilstein group na veletrhu Automechanika 2018

Expozici bilstein group na veletrhu Automechanika 2018 ve Frankfurtu najdete v hale 6.0, stánek B06.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!