V těchto vozech můžete najít díly Sogefi

31. července 2014, 9:47

Díly Sogefi jsou v současné době montovány do v osmi z deseti nejprodávanějších vozů. Firma také nedávno podepsala smlouvu na díly pro novou generaci vozu Volkswagen Polo.

Podle ratingu nejpopulárnějších automobilů společnosti IHS je Sogefi velmi respektovaným dodavatel pro evropský automobilový průmysl, o čemž svědčí montáž široké škály dílů v osmi z deseti nejprodávanějších vozů v Evropě za loňský rok.


Andrea Taschini, generální ředitel společnosti Sogefi Aftermarket, poznamenal: "Inovace v automobilovém průmyslu, a to od snížení hmotnosti až po zlepšení výkonu vozidla v současné době do značné míry závisí na dodavateli dílů. Proto Sogefi zvyšuje výdaje zejména na výzkum a vývoj, které se v posledních letech zvýšili ze 2% na téměř 3% z celkových příjmů. Výhody naší politiky se zaměřením na výzkum a vývoj, se netýkají pouze zákazníků, kteří objednávají naše výrobky do prvovýroby, ale všech zákazníků na aftermarketovém trhu s náhradními díly, protože mají přístup ke stejných technologiím a specifikacím ve formě výrobků Sogefi nabízených pod značkami Purflux, CoopersFiaam a Fram".

Firma Sogefi nedávno podepsala dohodu o spolupráci v oblasti výzkumu a vývoje v odvětví automobilového průmyslu s Politecnico di Milano, jedné z nejprestižnějších technických univerzit na světě.

Výzkum se zaměří na materiály, procesy, navrhování a testování systémů, motorů a závěsných prvků. Spolupráce odborníků Sogefi a akademických pracovníků univerzity se zaměří na různé oblasti, jako jsou energie, mechanické inženýrství, letecké a chemické inženýrství.

Související články

Sogefi – Nové patentované odlehčené pružiny budou představeny ve vozech Audi koncem letošního roku
Sogefi – Nové patentované odlehčené pružiny budou představeny ve vozech Audi koncem letošního roku

Sogefi patentovalo technologii pro výrobu pružin pérování vyvinutou společně s Audi a představí ji na automobilovém trhu koncem roku. Audi bude prvním světovým výrobcem vozů využívajícím tuto technologii v sériové výrobě. Sogefi patentovalo nový typ pružiny pérování ze zesíleného polymeru ( GFRP ) jejichž váha je o 40 až 70% nižší než u standardních ocelových […]

Rozšířená řada kabinových filtrů Sogefi nadále zvyšuje svou dominanci v rámci evropského vozového parku
Rozšířená řada kabinových filtrů Sogefi nadále zvyšuje svou dominanci v rámci evropského vozového parku

Společnost Sogefi Group, tradiční lídr v oblasti inovací v rámci nezávislého trhu s náhradními díly, rozšířila svůj sortiment kabinových filtrů pro rok 2015. Dále také výrazně zlepšila způsob značení dílů a vytvořila nový manuál s kompletním návodem k montáži. Sektor kabinových filtrů vykazuje v posledních letech, jako jediný segment na evropském trhu náhradních filtračních prvků, roční […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!