Philips na veletrhu Automechanika 2014 představil nové výrobky a oslavuje století inovací v automobilovém osvětlení

3. prosince 2014, 21:58

Společnost Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) v rámci oslav stého výročí globálních inovací představila na veletrhu Automechanika Frankfurt 2014 řadu nových výrobků pro automobily, které díky inovativním řešením a službám zpříjemňují život lidem na cestách, přispívají k bezpečnosti, stylu a ochraně životního prostředí.

Společnost Philips Automotive je předním světovým dodavatelem osvětlení pro automobilový průmysl a sekundární trh. Její výrobky, které splňují nejvyšší globální standardy kvality a bezpečnosti, najdeme v každém třetím voze na světě.

Dominiek Plancke, výkonný ředitel společnosti Philips Lighting Automotive, uvedl: „Již od roku 1914 jsme špičkou v oboru osvětlení pro automobily. S využitím nejmodernějších technologií vytváříme řešení, která přispívají k bezpečnosti provozu, jsou stylová a ohleduplná k životnímu prostředí. Neustále usilujeme o pokrok a modernizaci v automobilovém osvětlení, což vyjadřuje naše nová identita značky na cestě do další epochy růstu a inovací zaměřených na zákazníky: inovace a vy.“

Společnost Philips v průběhu let představila řadu inovací. Stala se průkopníkem halogenových a xenonových lamp, technologií LED (Light-Emitting Diode) a OLED (Organic LED). „Se vstupem do druhého století naší historie rozšiřujeme nabídku výrobků o nová přelomová řešení,“ dodal Dominiek Plancke.

Společnost Philips na veletrhu Automechanika Frankfurt 2014 pokračuje v prezentaci nejmodernějších technologií a pokročilého designu. „V posledních 100 letech jsme se neustále snažili dodávat výrobky podle požadavků celosvětového automobilového trhu a současně s tím překonávat očekávání zákazníků. Nové inovativní výrobky, které na veletrhu Automechanika Frankfurt představujeme, jsou jasným důkazem toho, že naše strategie vývoje se v ničem nezměnila,“ vysvětluje Pascal Popis, obchodní ředitel divize Automotive Lighting pro oblast EMEA.

Mezi nová řešení patří následující:

Philips WhiteVision
Žárovky Philips WhiteVision dají světlometům vašeho vozu intenzivní bílý xenonový vzhled pro exkluzivní zážitek z jízdy v noci. Díky vyšší jasnosti a o 40% bělejšímu světlu jsou žárovky WhiteVision dokonalou kombinací stylu a bezpečnosti. Řada Philips WhiteVision rovněž využívá jedinečnou konstrukci světelného zdroje společnosti Philips s malým průměrem a optimalizovanou směsí plynů, který dodává o 40% více světla na silnici a vyznačuje se vynikající charakteristikou paprsku ve srovnání s běžnými žárovkami.

   – Exkluzivní vzhled, o 60% více světla
   – Maximum bílého světla pro větší kontrast
   – Nejdelší životnost ve své třídě
   – Originální vybavení, plně v souladu s předpisy

Philips X-tremeVision
Philips X-tremeVision jsou nejjasnější autožárovky na trhu. Překonávají všechny ostatní žárovky pro automobily svou až o 130% vyšší jasností a až 130 metrů dlouhým paprskem. Můžete tak vidět dále, reagovat rychleji a řídit bezpečněji. Dokonalé osvětlení je obzvlášť důležité na dálku – obvykle 75-100 metrů před vozidlem. Díky žárovkám Philips X-tremeVision uvidíte až o 45 metrů dále a získáte tak o 2 sekundy více na reakci. Žárovky Philips X-tremeVision s bělejším světlem pro větší kontrast jsou zdaleka nejbezpečnější halogenové zdroje, jaké jsou dnes na trhu k dispozici.

   – Nejjasnější dostupná autožárovka splňující platné předpisy
   – 130% světla navíc znamená o 2 sekundy více na reakci.
   – Delší životnost než u ostatních žárovek se srovnatelnou jasností
   – O 20% bělejší světlo zvyšuje kontrast

Pracovní osvětlení Philips
Společnost Philips rozšířila a dále modernizovala svou nejnovější generaci profesionálního pracovního osvětlení LED. Nové lampy Philips nabízejí nejsilnější možný paprsek s použitím inovativní technologie LED.

Mezi nové výrobky mimo jiné patří:
Penlight Premium Gold je výrobek, kterým oslavujeme 100 let automobilového osvětlení Philips. U příležitosti tohoto výročí bude k dispozici limitovaná řada se speciálním elegantním designem. Tato pohotová svítilna se vyznačuje kompaktním provedením. Světelný tok 120 lumenů a rozptyl světla v úhlu 80 stupňů zajišťuje optimální viditelnost i v obtížně přístupných místech.

Multifunkční montážní lampa CBL 40 s technologií LED představuje jednu z nejvýznamnějších inovací v sektoru pracovního osvětlení a je jediná svého druhu na trhu. Kombinuje pohodlí kabelové lampy s praktičností nabíjecí svítilny se světelným tokem 330 lumenů. Díky mimořádně štíhlému designu a bodovému světlu s intenzitou 90 lumenů umožňuje flexibilní použití v motorovém prostoru. Inteligentní záložní baterie zajišťuje výkonný paprsek, jehož intenzita neklesá ani po dvou hodinách provozu bez kabelu.

 

„Společnost Philips má přes sto let zkušeností v automobilovém osvětlení a je dlouholetým dodavatelem výrobků pro zdravotnictví a spotřebitelský trh. Všechny tyto zkušenosti využíváme k soustavnému zdokonalování bezpečnosti a pohodlí pro řidiče. Od prvních světel pro automobily až po dnešní nové xenonové a halogenové zdroje se neustále snažíme přinášet řidičům dokonalé osvětlení pro rozmanité silnice, nepříznivé povětrnostní podmínky a různou denní dobu. Toto úsilí jsme rozšířili i do segmentu pracovního osvětlení, takže naše pracovní lampy zajišťují příjemné a jasné světlo pro profesionální automechaniky,“ uvedl Pascal Popis.

O společnosti Royal Philips:
Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) je diverzifikovaná, zdravá a prosperující společnost zaměřená na zlepšování života lidí smysluplnými inovacemi na poli zdravotnictví, spotřebitelského životního stylu a osvětlení. Společnost Philips má sídlo v Nizozemí, v roce 2013 dosáhla obratu 23,3 miliardy eur, má přibližně 113 000 zaměstnanců a působí ve více než stovce zemí. Společnost sehrává vedoucí roli na poli péče o kardiaky, akutní medicíny a domácí péče, v oblasti úsporného osvětlení a nových světelných aplikací, výrobků pánského holení a stříhání a péče o chrup.

Zprávy od společnosti Philips najdete na adrese www.philips.com/newscenter.

Související články

Defeat Darkness – Philips představuje novou řadu pracovních lamp
Defeat Darkness – Philips představuje novou řadu pracovních lamp

Společnost Philips rozšířila a inovovala svou nejnovější generaci profesionálních pracovních lamp LED. Díky vlastní technologii LED společnosti Philips se tyto nové lampy Philips vyznačují ještě silnějším paprskem, který jasněji osvětluje pracovní prostředí. Vedle již tak mimořádné jasnosti se společnost Philips rovněž zaměřila na zlepšení použitelnosti těchto lamp. Nové konstrukční prvky například umožňují práci oběma rukama […]

Výkon a styl – Philips představuje nové halogenové žárovky pro vyšší bezpečnost a exkluzivní vzhled
Výkon a styl – Philips představuje nové halogenové žárovky pro vyšší bezpečnost a exkluzivní vzhled

Společnost Philips letos na podzim představuje novou řadu inovativních halogenových žárovek pro automobily. Technologie LED a xenonová světla jsou bezesporu přelomovými inovacemi v automobilovém osvětlení. Přesto však většina vozidel, která jsou v současné době provozována a vyráběna, bude v nejbližší budoucnosti používat halogenová světla. Společnost Philips může díky soustavnému vývoji nabídnout výrobcům automobilů i koncovým […]

Philips slaví 100 let – Inspirující cesta kvality a inovace
Philips slaví 100 let – Inspirující cesta kvality a inovace

Jak svět postupně propadal vášni pro automobily, zjistili jsme, že naše odhodlání nás výrazně odlišuje. Věříme, že lze snadno zlepšovat kvalitu lidí na cestách tím, že budeme zavádět smysluplné inovace, které jim umožní cestovat bezpečněji, ohleduplněji vůči životnímu prostředí a stylově. Od halogenových a xenonových zdrojů až po LED – naše vášeň září od roku […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!