V top třídě s baterií Banner Bike Bull AGM PROfessional

23. února 2015, 12:47

Momentálně technicky nejvyspělejší výrobek na trhu s motocyklovými bateriemi nabí¬zí specialista na startovací baterie Banner v podobě inovativní baterie Bike Bull AGM PROfessional. Tento špičkový výrobek v kvalitě na úrovni originální výbavy bude k dostání od března, tedy přesně na začátku sezóny. Sortiment baterií Banner pro mo-tocykly zahrnuje 60 typů baterií Bike Bull rozdělených na čtyři kategorie bateriových technologií.

„Naše nejnovější odpověď na rostoucí požadavky na mo­tocyklové baterie zní: Bike Bull AGM PROfessional. Díky této baterii jsme na trhu jasně o krok napřed“, říká s potěšením Andreas Bawart, obchodní ředitel společnosti Banner. V podobě inovativní baterie Bike Bull AGM (AGM = Absorbent Glass Mat) PROfessional (PRO) společnost Banner jakožto expert na startovací baterie nabízí specializovanému mo­tocyklovému trhu špičkový výrobek v kvalitě na úrovni originální výbavy, a to právě včas na začátku motorkářské sezóny. Tato prvotřídní baterie AGM+SLA splňuje díky ABS a rozsáhlé speciální výbavě dokonale požadavky motocyklů a skútrů značky Harley Davidson a BMW. Díky vysoké stabilitě v chladných podmínkách je tento kvalitní výrobek navíc ideální pro pou­žití ve sněžných skútrech. Baterie odolná proti převržení a úniku elektrolytu se vyznačuje vy­sokou odolností proti otřesům kombinovanou s enormním startovacím výkonem. Baterie Bike Bull AGM PRO je navíc odolná proti cyklické zátěži, je 100% bezúdržbová a dodává se při­pravená k použití. Další trumf značky Banner pro začátek sezóny představuje nová produk- tová řada Bike Bull GEL. Tato baterie je přitom obzvlášť vhodná i pro použití v endurových a terénních motocyklech. Baterie Bike Bull GEL je vysoce kvalitní inovativní baterie s rounovým separátorem a vázaným elektrolytem pro zajištění zvýšeného startovacího výko­nu a vysoké odolnosti proti otřesům a cyklické zátěži. Baterie, která se dodává připravená k použití, je navíc 100% bezúdržbová. Obě nové produktové řady bude společnost Banner nabízet specializovaným prodejcům od března 2015.

Přednabité baterie s elektrolytem umístěným v samostatné nádobě
Vstup do světa baterií Bike Bull značky Banner tvoří klasické přednabité olověné baterie s elektrolytem v samostatné nádobě. Robustní technologie je speciálně přizpůsobena zátěži v motocyklovém provozu. Nejdůležitější výhody: vysoká zatížitelnost, spolehlivé nastartování i při jízdách na krátké vzdálenosti a bezúdržbovost dle EN. Tyto baterie se otevírají pouze pro uvedení do provozu a při údržbě. Jako druhá technologie následuje v nabídce baterie Bi­ke Bull s technologií AGM. Baterie Bike Bull AGM jsou absolutně bezúdržbové a jsou vyba­veny nejmodernější technologií AGM. Kyselina je absorbována ve skelném rounu, takže ne­hrozí únik elektrolytu. Tato baterie tak dosahuje nejlepších výsledků v oblasti bezpečnosti a výkonu. Baterie Bike Bull AGM je odolná proti otřesům a zcela bezúdržbová. Dodává se přednabitá a vybavená samostatnou nádobou s elektrolytem.

Široký sortiment: 60 typů baterií Bike Bull
Sortiment 60 typů baterií Bike Bull, rozdělený na čtyři kategorie bateriových technologií (olo- vo-kyselina, AGM, AGM PRO a GEL), pokrývá kromě klíčového segmentu motocyklového trhu také aplikace vhodné pro čtyřkolky ATV, vodní skútry, zahradní traktory a sněžné skútry. Specialista na startovací baterie nabízí čtyři bateriové technologie – optimálně přizpůsobené pro typické mechanické a elektrické zatížení v předpokládaných oblastech použití – samo­zřejmě s využitím nejnovějších technických poznatků. Rozhodující energii navíc a delší ži­votnost přitom dnes zaručují především technologie AGM a GEL. Veškeré typy baterie Bike Bull se na specializovaném trnu jasně odlišují od konkurence díky svému modernímu obalu v nápadném designu Banner. Na každém kartonu jsou navíc uvedeny hlavní možnosti použi­tí, evropská a asijská typová označení a čárový kód EAN. Ke každému kartonu se navíc do­dává odpovídající návod k použití, který je možné si stáhnout také pomocí QR kódu.

Pro začátek sezóny: správné nabití
Aby nová motorkářská sezóna odstartovala skutečně hladce, je kromě správné údržby moto­cyklu důležité především správné nabití. Odstávka na déle než osm týdnů může mít totiž pro baterii nepříjemné důsledky. Díky samovybíjení vzniká v baterii síran olovnatý, který – pokud nedojde k okamžitému nabití baterie – vytváří hrudky, které již nelze nabitím rozpustit.

Související články

Banner Battery Service Tool – nepostradatelný nástroj pro výměnu baterií
Banner Battery Service Tool – nepostradatelný nástroj pro výměnu baterií

Společnost Banner, jeden z předních výrobců kvalitních baterií pro vozidla s funkcí Start/Stop, uvádí na trh servisní přístroj, který sama vyvinula. Díky němu bude možné provádět výměnu baterií u moderních vozidel s integrovaným systémem pro řízení procesu nabíjení a vybíjení baterií (BMS), aniž by servis musel investovat do sofistikované diagnostické stanice. Výměna baterií u moderních […]

Společnost Banner nominována na cenu Daimler Supplier Award
Společnost Banner nominována na cenu Daimler Supplier Award

Koncern Daimler AG v rámci vyhlášení cen Daimler Supplier Award 2015 nominoval společnost Banner Batterien mezi trojici svých nejlepších dodavatelů v kategorii „Kva-lita“. Společnost Banner Batterien byla vybrána do úzké skupiny tří světových dodavatelů nominovaných na ocenění v kategorii „Kvalita“. „Je to pro nás zcela mimořádná pocta,“ říká technický ředitel společnosti Mag. Thomas Bawart, který byl […]

Nabíječka Banner Accucharger získala v testu společnosti GTÜ hodnocení „Doporučujeme“
Nabíječka Banner Accucharger získala v testu společnosti GTÜ hodnocení „Doporučujeme“

Skvělý start pro novou nabíječku Banner Accucharger: Společnost GTÜ Deutschland udělila výrobku Banner Accucharger 3A v nejnovějším srovnávacím testu nabíječek hodnocení „Doporučujeme“. Nabíječka společnosti Banner Batterien uvedená na trh na podzim 2015 obsadila mezi osmi testovanými přístroji hned při své premiéře třetí místo. Ve srovnávacím testu společnosti GTÜ Deutschland GmbH přesvědčila nabíječka Banner Accucharger 3A […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!