Slavnostní prezentace firmy NISSENS k příležitosti získání certifikátu Q1 firmy Ford

30. března 2015, 10:14

Vlajky vlající ve větru, usmívající se zaměstnanci NISSENS v bílých tričkách Q1, a zlaté konfety pršící z modrošedého nebe, vytvořili slavnostní rámec kolem předložení váženého Q1 osvědčení pro NISSENS Automotive ve středu, 18. února 2015. Vlajka Q1 byla vztyčena na vrchol stožáru, a po předložení skutečného osvědčení byla dobrá spolupráce mezi FORD a NISSENS Automotive stvrzena srdečným potřesením rukou.

Certifikát Q1 je nutnost jakéhokoli dodavatele, který si přeje dodávat přímo společnosti FORD. Jako jeden z největších výrobců automobilů na světě – v jednom z nejnáročnějších odvětví na světě – FORD stanovil řadu požadavků, které musí partneři splnit, aby se stali tzv Tier 1 – dodavateli, tedy přednostními dodavateli Fordu.

Jesper Petersen, ředitel oddělení kvality, říká: "S certifikátem Q1 se Nissens Automotive připojí k exkluzivní celosvětové síti společností, které jsou dodavateli společnosti Ford. Certifikát ukazuje, že jsme schopni doložit svou důkladnou a precizní práci. FORD zdůraznil profesionalitu v oblasti vývoje našich produktů, procesů schvalování výrobků a testování výrobků. Jsme hrdí, že Nissens Automotive splňuje požadavky definované těmi nejnáročnějšími zákazníky na trhu."

Zejména v oddělení kvality bylo získání osvědčení Q1 předmětem soustředěné práce na delší dobu. Získání certifikátu totiž otevírá nové možnosti pro podnikání. Není pochyb o tom, že Nissens Automotive – s certifikátem Q1 v ruce – dokazuje ostatním firmám na globálním trhu s náhradními díly, že se jedná o profesionální firmu, která může být dodavatelem pro ty nejlepší.

Při slavnostním ceremoniálu v Horsens byla jasně patrná radost a pýcha mezi manažery a zaměstnanci NISSENS. Stanovení ambiciózních cílů a jejich následné dosažení je skvělé pro týmového ducha a radost z vykonané práce.

Alan Nissen říká: "Jsme hrdí na to, že jsme obdrželi certifikát Q1 od jednoho z největších a nejváženějších výrobců automobilů na světě. Certifikát Q1 je svědectvím – mimo jiné – o schopnosti NISSENS dodávat vysoce kvalitní produkty. Doufáme, že spolupráce s Fordem, která začala před pěti lety, se bude nadále vyvíjet a růst k vzájemnému prospěchu obou firem v příštích letech. Uděláme, co bude v našich silách, abychom dokázali nadále splňovat očekávání našeho cenného partnera – společnosti FORD ".

Související články

Novinky v sortimentu Nissens 3/2015
Novinky v sortimentu Nissens 3/2015

Firma Nissens rozšiřuje nabídku o další reference. Veškeré nové reference naleznete v příloženém souboru – ZDE. www.nissens.cz

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!