Bosch: Žárovky Gigalight Plus 120

10. července 2015, 8:39

Nové halogenové automobilové žárovky Gigalight Plus 120 osvět-lují vozovku až o 120 procent vyšší svítivostí než běžné halogenové žárovky. Delší světelný kužel zvyšuje dohlednost a zajišťuje bez-pečnější a komfortnější jízdu jak v noci, tak za špatného počasí.

Přednost v jízdě pro vaši bezpečnost:
pravidelná kontrola světel Vidět a být viděn má zásadní význam v provozu po celý rok. Inovativní žárovky vozidel od firmy Bosch jako jsou halogenové automobilové žárovky Gigalight Plus 120 zvyšují dosvit díky daleko delšímu světelnému kuželi, a tak významně přispívají k vyšší bezpečnosti vás i ostatních účastníků silničního provozu.

Test světel dává jistotu
Autoservisy při testech světel opakovaně zjišťují, že osvětlova-cí soustava mnoha vozidel je velmi špatná. Nezřídka jsou pří-činou tzv. „no-name žárovky“. V těchto produktech po výměně žárovky nesouhlasí nastavení světlometů v důsledku nepřesné výroby. Proto doporučujeme: Nechte si alespoň jednou ročně překontrolovat systém osvětlení ve vašem autoservisu Halogenové automobilové žárovky Gigalight Plus 120 poskytují na silnici až o 120 % více světla než dávají tradiční halogenové žárovky. Tak se také prodlužuje kužel světla z vašeho světlo-metu, a tím také viditelnost. Potenciální nebezpečí lze nyní rozpoznat dříve – a to i za nepříznivého počasí. Tím zbude  více času na reagování. Kromě toho vám zlepšená viditelnost zajistí pohodlí při řízení. Přejeme vám dobrou jízdu!

Viditelně větší bezpečnost

  • Až o 120 % více světla na silnici
  • Nejvýkonnější žárovky předních světlometů v programu společnosti Bosch pro zvýšení jasu
  • Snížené riziko nehod díky vysoké intenzitě osvětlení

Tip od expertů Bosch
Na namrzlé nebo mokré silnici nereagují brzdy vašeho automobilu obvyklým způsobem. Tím se zkracuje časový interval, který máte jako řidič pro správné reagování. Proto si musíte vždy zajistit co nejlepší viditelnost tím, že budete používat pro své vozidlo žárovky s vyšším světelným výkonem od společnosti Bosch. Tak dokážete rychleji rozpoznat nebezpečné situace a zbude vám více času na reagování.

Žárovky Gigalight Plus 120 budou na trh uvedeny v průběhu roku.

Související články

Stěrače Bosch
Stěrače Bosch

Vedle moderních jízdních systémů, jako je ABS, ASR, ESP zvyšujících aktivní bezpečnost automobilů, jsou důležitým bezpečnost-ním prvkem také stírací lišty. Dobré stěrače zajišťují za všech povětrnostních podmínek dobrou viditelnost, a mají proto rozhodující význam pro bezpečnost řidiče i celé posádky. Stěrače Bosch znamenají pro řidiče i autoservisy v Evropě již velmi dlouho záruku kvality. To […]

BOSCH: Posilovač brzd je významným pomocníkem
BOSCH: Posilovač brzd je významným pomocníkem

Posilovač brzd podporuje sílu nohy při sešlápnutí brzdy a snižuje tím potřebné vynaložení síly. V kombinaci s hlavním brzdovým válcem je součástí brzdové soustavy osobních vozidel. Obě běžná provedení posilovačů brzd jsou podtlakový nebo hydraulický posilovač brzd. Konstrukce Brzdové systémy osobních vozidel jsou většinou vybaveny podtlakovými posilovači brzd. Ty využívají pro posílení síly nohy řidiče […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!