ALCAR: Výhodná nabídka kol v kompletu se senzory TPMS

7. září 2015, 9:23

ALCAR BOHEMIA podpořil podzimní nabídku litých i ocelových kol jejich výrazným zvýhodněním v případě nákupu kol v kompletu se senzory TPMS.

Při koupi kol značek AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO, ALCAR STAHLRAD a ALCAR HYBRIDRAD společně se senzory TPMS, tak mohou motoristé dosáhnout významné finanční úspory. ALCAR u dodávaných senzorů zároveň ručí za jejich kompatibilitu se zakoupenými koly i s daným vozidlem.  

ALCAR je poskytovatelem komplexního řešení TPMS, pneuservisům dodává nejkvalitnější možnou diagnostiku značky ATEQ a senzory od všech hlavních výrobců. Vedle vlastních senzorů ALCAR T-Pro nabízí také senzory od firem Schräder, VDO a TRW včetně OE senzorů a umí tak senzory vybavit takřka 100% automobilů jezdících po našich silnicích.

ALCAR se soustředí také na odborné poradenství a praktická školení pneuservisů, aby mohli být motoristé u každého pneuservisního partnera spolehlivě obslouženi, a to nejen v tradiční oblasti kol a pneumatik, ale také v rychle se rozvíjejícím segmentu TPMS.

Související články

ALCAR spustil akci Elegance i v zimě
ALCAR spustil akci Elegance i v zimě

ALCAR BOHEMIA vyhlásil od 1. září svojí tradiční podzimní akci na litá kola Elegance i v zimě. Vedle oblíbeného webového konfigurátoru kol tak motoristům usnadňuje výběr zimních litých kol také touto tradiční akcí, ve které nabízí kvalitní litá kola vhodná pro zimní provoz za akční ceny. ALCAR ze svého širokého sortimentu více než 90 designů […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!