Kampaň TRW – „Pravý originál“

9. září 2015, 12:53

Firma TRW zahájila tento měsíc mediální kampaň pod heslem „Pravý originál“ a během trvání kampaně budou představeny jednotlivé skupiny výrobků. První fáze kampaně se zaměří na brzdové destičky.

"Kvalita OE TRW se potvrzuje. Více než polovina po celém světě vyrobených automobilů je vybavena produkty naší značky. Všimli jsme si, že v průběhu času bylo označení "OE" na trhu zobecněno a zneužíváno. Současná kampaň si klade za cíl vdechnout označení “OE” (Original Equipment) nový život tím, že připomíná jeho skutečný význam. Naším cílem je, aby byl termín OE na trhu spojen se značkou TRW a vysokým standardem společnosti," řekl Ben Smart, marketing services manager Global Parts & Service TRW.

"Říkajíc, že TRW je" pravý originál "máme na mysli celkový pohled na firmu. To jak pracujeme, vše co říkáme, stejně jako vášeň a odhodlání vkládané do našich produktů."

Tváří kampaně věnované brzdovým destičkám je technický expert TRW – Guido Orth-Gauch, který také hraje v jazzové skupině, a jeho vášeň pro neustálé zlepšování hudby přenáší i na komunikaci se zákazníky.

Prostřednictvím mnoha internetovým i jiných marketingových materiálů, včetně originálního a zajímavého filmu (https://www.trwaftermarket.com/brakepads), TRW představuje mnoho inovativních řešení společnosti, která změnili tvář brzdové technologie. Dokonalým příkladem je TRW COTEC, s keramickým povrchem brzdových destiček pro lepší brzdné schopnosti po výměně destiček, nebo DTEC – moderní destičky které udržují 100 procent brzdný výkon a snížení prašnosti o 45 procent.

"To jak TRW přistupuje k bezpečnosti všech účastníků silničního provozu, bohaté a dlouholeté zkušenosti ve výrobě OE vybavení s využitím inteligentních a inovativních metod, nabídka Corner Module v kombinaci s kreativitou a dynamiku zaměstnanců a způsob spolupráce se zákazníky a obchodními partnery po celém světě to znamená, že TRW je opravdu "pravý originál"  – dodavatel na trhu," řekl Smart.

Tisková zpráva TRW Automotive Aftermarket

Související články

TRW získalo cenu Kromeda za nejlepší převodník OE čísel brzdových destiček na trhu
TRW získalo cenu Kromeda za nejlepší převodník OE čísel brzdových destiček na trhu

Firma TRW Aftermarket porazila silnou konkurenci, mezi kterou byly největší firmy zabývající se brzdovými systémy a získala tak titul „Číslo jedna“ za převodník OE čísel brzdových destiček (ang. „cross-reference data”). Prestižní cena byla TRW udělena na každoročním galavečeru pořádaném organizací Kromeda, která je známou italskou databázovou firmou pro automobilový průmysl. Soutěž je vyhlašována jednak pro […]

TRWmoto představuje novou verzi internetové prezentace
TRWmoto představuje novou verzi internetové prezentace

Firma TRW Automotive Aftermarket spustila nové webové stránky zaměřené na výrobky pro motocykly – TRWmoto.com. Tento krok je součástí strategie společnosti zaměřené na rozvoj digitální prezentace pro rok 2015 a podpory TRW jako lídra digitálních technologií v automobilovém průmyslu. Zvýšená funkčnost webových stránek TRWmoto znamená spoustu vylepšených vlastností a výhod, které nabízejí zákazníkům a prodejcům […]

Brzdové destičky TRW
Brzdové destičky TRW

Technická charakteristika brzdových destiček firmy TRW Automotive Aftermarket. {uri:/gallery/159} TECHNICKÁ CHARAKTERISTIKA BRZDOVÝCH DESTIČEK TRW Třecí segmenty používané v brzdových systémech se skládají ze dvou základních částí – třecího materiálu a uchycujících částí, ke kterým je třecí materiál upevněn. V případě brzdových destiček se jedná o třecí materiál a zadní destičku. O požadavcích na zadní destičku […]

TRW spustilo nový katalog hydrauliky
TRW spustilo nový katalog hydrauliky

Aftermarketová jednotka společnosti TRW oznámila zveřejnění katalogu, který podporuje hydraulickou nabídku společnosti. Tato novinka upevňuje postoj TRW jakožto předního světového dodavatele kvalitních bezpečnostních brzdových dílů v OE kvalitě. Zpočátku k dispozici ve formátu PDF, katalog pokrývá sedm hydraulických programů společnosti TRW: brzdové posilovače; brzdové válce; brzdové tlakové ventily; brzdové válečky; hadice (brzdy a spojky); spojkové […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Aleš, 20. srpna 2020, 12:44 0 0

Dobrý den, prosím o radu. Koupil jsem nové brzdové destičky TRW, 2ks jsou směrové s vybráním a 2ks jsou plné nesměrové. Napište jak se mají správně instalovat. (Domnívám se, že náběhová strana destičky půjde ve směru točení kotouče jako vnitřní k pístku-její zadní strana je lepící a plná destička bude vnější strana-opřená o prsty třmenu: je to tak?)

Odpověď

Redakce, 20. srpna 2020, 13:02 0 0

Dobrý den. Montáž směrových destiček popisuje náš další článek - https://motofocus.cz/technika/58664,jak-se-montuji-smerove-brzdove-desticky. Nicméně bychom vám doporučovali svěřit montáž odborníkům. Redakce.

Odpověď

Aleš, 20. srpna 2020, 14:57 0 0

Článek jsem četl ještě než jsem Vám napsal. Není tam uvedená varianta, když je směrová destička na kotouči jen jedna a druhá je plná.

Odpověď

Redakce, 21. srpna 2020, 11:30 0 0

Dobrý den. Podrobnější informace na toto téma bohužel nemáme. Raději bychom vám doporučovali svěřit montáž odbornému servisu. Redakce.

Odpověď

Aleš, 22. srpna 2020, 21:55 0 0

Od aftermarketu náhradních dílů TRW jsem čekal lepší info. Mechanikům v servise je mnohdy úplně jedno jak tam destičky dají-není to jejich auto. Výrobce tu informaci neuvádí, prodejce taky ne, takže nezbývá, než najít jiného výrobce a prodejce tohoto dílu a tam se dotázat. Takto jsem i zjistil správnou montáž, ovšem palec dolů pro TRW a i pro Vás.

Odpověď