TRWmoto představuje novou verzi internetové prezentace

9. září 2015, 11:14

Firma TRW Automotive Aftermarket spustila nové webové stránky zaměřené na výrobky pro motocykly – TRWmoto.com. Tento krok je součástí strategie společnosti zaměřené na rozvoj digitální prezentace pro rok 2015 a podpory TRW jako lídra digitálních technologií v automobilovém průmyslu.

Zvýšená funkčnost webových stránek TRWmoto znamená spoustu vylepšených vlastností a výhod, které nabízejí zákazníkům a prodejcům vše co potřebují pro rychlejší, snadnější a přesnější přístup k informacím. Kromě toho, za účelem uspokojení potřeb rostoucího trhu, jsou webové stránky nyní k dispozici také v ruském jazyce.

"Nové funkce, technická podpora, on-line a moderní databáze vozového parku zvyšují atraktivitu stránek TRWmoto," říká Ulf Haase, Motorcycle Manager TRW"Atraktivní, intuitivní design a funkčnost nového webu TRWmoto.com je obrazem již známé stránky TRWaftermarket.com. Plány do budoucna zahrnují kombinaci těchto dvou internetových stránek".

Na webových stránkách jsou dostupná celá technická data, včetně složení materiálu, velikosti, váhy, montážní výkresy v měřítku 1:1 a pokyny pro instalaci. V sekci download je sada pokynů a technického poradenství a nejnovější katalogy. V reakci na poptávku na trhu TRW učinila významné investice ke zlepšení digitální nabídky.

Další plány rozvoje digitálních technologií: bezplatná vyhledávací aplikace na náhradní díly pro osobní a užitkové automobily v Evropě a Asii ke stažení z App Store a Google Play; zavedení volné databáze technických informací "Tech Corner" a uvedení na trh v blízké budoucnosti nového a lepšího integrovaného katalogu na www.trwaftermarket.com, který uživatelům umožňuje identifikaci dílů dle VINu.

"Technologie je motorem našeho průmyslu," říká Haase. "Jako přední dodavatel dílů a systémů na globálním trhu náhradních dílů, podporujeme naše zákazníky tím, že jim přinášíme podrobné a aktuální informace prostřednictvím svých preferovaných kanálů."

Související články

TRW získalo cenu Kromeda za nejlepší převodník OE čísel brzdových destiček na trhu
TRW získalo cenu Kromeda za nejlepší převodník OE čísel brzdových destiček na trhu

Firma TRW Aftermarket porazila silnou konkurenci, mezi kterou byly největší firmy zabývající se brzdovými systémy a získala tak titul „Číslo jedna“ za převodník OE čísel brzdových destiček (ang. „cross-reference data”). Prestižní cena byla TRW udělena na každoročním galavečeru pořádaném organizací Kromeda, která je známou italskou databázovou firmou pro automobilový průmysl. Soutěž je vyhlašována jednak pro […]

Kampaň TRW – „Pravý originál“
Kampaň TRW – „Pravý originál“

Firma TRW zahájila tento měsíc mediální kampaň pod heslem „Pravý originál“ a během trvání kampaně budou představeny jednotlivé skupiny výrobků. První fáze kampaně se zaměří na brzdové destičky. "Kvalita OE TRW se potvrzuje. Více než polovina po celém světě vyrobených automobilů je vybavena produkty naší značky. Všimli jsme si, že v průběhu času bylo označení […]

Brzdové destičky TRW
Brzdové destičky TRW

Technická charakteristika brzdových destiček firmy TRW Automotive Aftermarket. {uri:/gallery/159} TECHNICKÁ CHARAKTERISTIKA BRZDOVÝCH DESTIČEK TRW Třecí segmenty používané v brzdových systémech se skládají ze dvou základních částí – třecího materiálu a uchycujících částí, ke kterým je třecí materiál upevněn. V případě brzdových destiček se jedná o třecí materiál a zadní destičku. O požadavcích na zadní destičku […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!