TRW získalo cenu Kromeda za nejlepší převodník OE čísel brzdových destiček na trhu

9. září 2015, 11:50

Firma TRW Aftermarket porazila silnou konkurenci, mezi kterou byly největší firmy zabývající se brzdovými systémy a získala tak titul „Číslo jedna“ za převodník OE čísel brzdových destiček (ang. „cross-reference data”). Prestižní cena byla TRW udělena na každoročním galavečeru pořádaném organizací Kromeda, která je známou italskou databázovou firmou pro automobilový průmysl.

Soutěž je vyhlašována jednak pro výrobce dodávající pro automobilky (do prvovýroby), tak pro nezávislé výrobce na aftermarketový trh.

Cenu sponzorovala Autofficina Autorizzata, internetová platforma pro opraváře vozidel, pro kterou data zpracovává Kromeda. Titul obdržela firma TRW na galavečeru Autopromotec 2015. Jedná se o mezinárodní výstavu automobilové techniky a náhradních dílů. Tato akce se pořádá co dva roky a letošní 26-tý ročník se uskutečnil na konci května v italské Boloni.

 „Umožnění přístupu servisům k aktuálním a spolehlivým údajům je velmi důležité pro rozvoj obchodu a hospodářský růst ve světě”, řekl při předání ceny David Giardino, ředitel odborného, motoristického časopisu „Notiziario Motoristico”.

 „Je zřejmé, že TRW investuje mnoho času, námahy a energie k udržení dobrých vztahů s výrobci vozidel, bez kterých by tento úspěch nebyl možný. Toto úsilí se projevilo v dosažených výsledcích, a proto z řady známých značek bylo TRW jednoznačným vítězem”.

 „Jsme velmi pyšní, že jsme získali ocenění organizace Kromeda a také na to, že naše práce byla oceněna jako nejlepší z branže. Téměř každá významná firma automobilového průmyslu v Itálii spolupracuje s Kromedou, a proto zisk této ceny je pro nás velkou ctí”,  řekl při převzetí ceny Massimo Pellegrino, obchodní ředitel TRW v Itálii.

„V roce 2015 budeme slavit desáté výročí spolupráce mezi TRW a Kromedou, což činí tuto událost ještě vyjímečnější. Udělená cena je oceněním obrovské práce celého týmu a motivuje nás v pokračování práce na rozvoji technologicky vyspělých a inovativních automobilových řešení”, dodal Emanuele Castelnovo, generální manažer TRW.

Tisková zpráva TRW Automotive Aftermarket

Související články

TRWmoto představuje novou verzi internetové prezentace
TRWmoto představuje novou verzi internetové prezentace

Firma TRW Automotive Aftermarket spustila nové webové stránky zaměřené na výrobky pro motocykly – TRWmoto.com. Tento krok je součástí strategie společnosti zaměřené na rozvoj digitální prezentace pro rok 2015 a podpory TRW jako lídra digitálních technologií v automobilovém průmyslu. Zvýšená funkčnost webových stránek TRWmoto znamená spoustu vylepšených vlastností a výhod, které nabízejí zákazníkům a prodejcům […]

Kampaň TRW – „Pravý originál“
Kampaň TRW – „Pravý originál“

Firma TRW zahájila tento měsíc mediální kampaň pod heslem „Pravý originál“ a během trvání kampaně budou představeny jednotlivé skupiny výrobků. První fáze kampaně se zaměří na brzdové destičky. "Kvalita OE TRW se potvrzuje. Více než polovina po celém světě vyrobených automobilů je vybavena produkty naší značky. Všimli jsme si, že v průběhu času bylo označení […]

Brzdové destičky TRW
Brzdové destičky TRW

Technická charakteristika brzdových destiček firmy TRW Automotive Aftermarket. {uri:/gallery/159} TECHNICKÁ CHARAKTERISTIKA BRZDOVÝCH DESTIČEK TRW Třecí segmenty používané v brzdových systémech se skládají ze dvou základních částí – třecího materiálu a uchycujících částí, ke kterým je třecí materiál upevněn. V případě brzdových destiček se jedná o třecí materiál a zadní destičku. O požadavcích na zadní destičku […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!