Společnost Gates představuje nový katalog pro užitková a nákladní vozidla

14. září 2015, 9:22

Společnost Gates vydává novou 204 stránkovou barevnou publikaci představující v jednom katalogu kompletní program výrobků Gates Heavy Duty pro nákladní vozidla a autobusy.

Katalog Gates Heavy Duty obsahuje i kompletní seznam výrobků OEM. Seznam je uspořádán abecedně podle výrobců nákladních vozidel či autobusů a obsahuje všechny křížové odkazy, takže je možné snadno určit, který výrobek příslušné referenci OEM odpovídá.

Katalog uvádí podrobné údaje o řemenech a sadách Gates Extra Service, napínačích a vodicích kladkách DriveAlign®. V zájmu zajištění nejvyšší úrovně služeb jsou uvedeny též nejběžnější značky/modely, pro které jsou výrobky Gates vhodné.

Kromě výrobků pro systémy hnacích řemenů obsahuje katalog Gates Heavy Duty i kompletní sortiment hadic pro chlazení, palivo a vzduch a představuje novou řadu hadic pro turbodmychadla pro systémy přeplňování.

Nový katalog obsahuje také seznam speciálních univerzálních nástrojů pro podporu odborné manipulace s výrobky Gates a zajištění dokonalé instalace a snadné údržby.

Program značky Gates určený pro užitková vozidla je zaměřen především na bezproblémový a dlouhodobý provoz v náročných podmínkách typických pro nákladní vozidla a autobusy. Svou kvalitou odpovídají výrobky z tohoto sortimentu originálnímu vybavení a zaručují tak vynikající výkon.

Katalog je k dispozici ve 3 vícejazyčných vydáních podle regionů: sever, jih a východ.

Společnost Gates je sice nejproslulejší jako dodavatel OEM pro osobní automobily, ale její portfolio zahrnuje i výrobky pro nejvýznamnější značky nákladních vozidel a autobusů. Kompletní informace a použití výrobků programu Gates Heavy Duty jsou obsaženy v online katalogu aplikací: Gatesautocat.com

Související články

Společnost Gates chrání své rozvodové řemeny proti padělání
Společnost Gates chrání své rozvodové řemeny proti padělání

Společnost Gates je přední výrobce systémů rozvodových řemenů a přijímá veškerá možná opatření, aby předcházela prodeji padělaných rozvodových řemenů pod její značkou, případně aby takový prodej zastavili, pokud k němu již dochází. V souladu se standardy MAPP („Manufacturers Against Product Piracy“ – Výrobci proti pirátství výrobků) se společnost Gates rozhodla ztrojnásobit své úsilí, kterým pomáhá […]

Vyplachovací nástroj Gates Power Clean™
Vyplachovací nástroj Gates Power Clean™

Společnost Gates přidala do své nabídky nový speciální nástroj: Power Clean™ pro hloubkový výplach chladicí soustavy vozu. Vyplachovací nástroj Power Clean™ odstraňuje usazeniny a vodní kámen působením tlakové vody bez nutnosti použití agresivní chemikálie nebo rozpouštědla. Je vhodný k čištění chladičů, výměníků tepla, hadic a bloků motoru a přispívá k zachování integrity systému. Platnost záruky […]

Řemeny Gates MICRO-V HORIZON
Řemeny Gates MICRO-V HORIZON

Řemeny příslušenství jsou velmi důležité pro funkci moderních automobilů. Musíte být jisti, že ten Váš je nejlepší na trhu. Navržen tak, aby pracoval tiše, s větší stabilitou a jedinečnou ohebností, Micro-V® Horizon® je náš nejdokonalejší řemen, jaký byl kdy vyroben. Pracuje optimálně v nejtvrdších podmínkách, a to je důvod, proč řemen Micro-V® Horizon® je hojně […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!